آموزش

اینستاگرام تردز چیست و چگونه در آن ثبت نام کنیم؟

اینستاگرام تردز (Threads)، به عنوان یک رقیب سرسخت برای توییتر توسط شرکت مادر اینستاگرام، یعنی متا ساخته شده است، تردز یک برنامه اجتماعی است که در آن کاربران می توانند پست های متنی را به اشتراک بگذارند.

برنامه تردز در حالی منتشر می شود که کاربران توییتر پس از تصاحب ایلان ماسک از این پلتفرم ناامید شده اند و به دنبال پیوستن به شبکه های اجتماعی جایگزین مانند Mastodon و Bluesky هستند. به نوبه خود، Threads این امکان را دارد تا از موقعیت پیش آمده استفاده کند تا زمانی که بتواند رقبای خود را شکست دهد.

اینستاگرام تردز چیست؟

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در بیانیه‌ای می‌گوید تعداد کاربران تردز تنها ۱۶ ساعت پس از آغاز به‌ کار این شبکه‌ی اجتماعی مرز ۳۰ میلیون را رد کرده است. همچنین در روزهای اولیه انتشار، تردز به برترین اپلیکیشن رایگان در اپ استور آیفون تبدیل شد.

اینستاگرام تردز چیست؟

تردز (Threads) همانند توئیتر، پلتفرمی است که به شما امکان می دهد پست های کوتاه متنی منتشر کنید. علاوه بر آن می‌توانید لینک‌ها، عکس‌ها یا ویدیوهای خود را نیز اضافه کنید. این برنامه به حساب اینستاگرام شما لینک داده شده است و به گفته متا، می توانید به راحتی یک پست Threads را در استوری اینستاگرام خود به اشتراک بگذارید یا پست خود را به عنوان یک لینک در هر پلتفرم دیگری که انتخاب می کنید به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تردز چیست؟

Threads کاملا رایگان است و برای دیوایس های مختلف میتوانید از فروشگاه App Store یا Google Play Store دانلود کنید. علاوه بر این دو، نسخه‌ی تحت وب این شبکه‌ی اجتماعی نیز وجود دارد و برای مشاهده‌ی نسخه‌ی وب تردز باید وارد وب‌سایت Threads.net شوید.

حل مشکل نصب اینستاگرام تردز

همانطور که گفته شد، برای نصب تردز میتوانید به گوگل پلی یا اپ استور مراجعه کنید. اما ممکن است افرادی که دیوایس اندروید دارند در گوگل پلی با خطای عدم پشتیبانی از کشور مواجه شوند که در این صورت مراحل زیر را انجام دهید:

  • ورود به تنظیمات گوشی
  • رفتن به قسمت اپ ها یا برنامه ها
  • پیدا کردن اپ گوگل پلی
  • حذف کش و دیتای گوگل پلی
  • روشن کردن برنامه تحریم گذر و تغییر آیپی
  • باز کردن مجدد لینک مربوط به برنامه تردز

نحوه ثبت نام در تردز (Threads)

کاربران برای استفاده از Threads ملزم به داشتن اکانت اینستاگرام هستند. هیچ روشی برای ثبت نام در تردز بدون داشتن حساب اینستاگرام وجود ندارد. پس از دانلود، برنامه از شما می خواهد با استفاده از حساب اینستاگرام خود وارد شوید. زیرا این پلتفرم از اعتبار ورود به سیستم اینستاگرام شما برای ورود به تردز استفاده می کند. پس از راه‌اندازی حساب کاربری خود، نام کاربری اینستاگرام شما به تردز منتقل می‌شود، اما می‌توانید یک پروفایل سفارشی ایجاد کنید.

نحوه ثبت نام در تردز (Threads)

می‌توانید به راحتی همان حساب‌هایی را که قبلاً در اینستاگرام دنبال کرده‌اید، با چند کلیک دنبال کنید. هنگامی که یک پست یا به اصطلاح ترد ایجاد می کنید، می توانید افرادی که می توانند آن را مشاهده کنند را انتخاب کنید.

ویژگی های تردز

تردز از بسیاری جهات شبیه توییتر است. در تردز شما می‌توانید یک اکانت را آنفالو، ریپورت، بلاک یا محدود کنید. شما می توانید کاربران خاصی را در یک پست یا ترد با استفاده از علامت @ تگ کنید. همچنین می‌توانید عکس‌ها یا ویدیوها را در یک ترد قرار دهید. توجه داشته باشید که هر کسی را در اینستاگرام بلاک کرده اید به طور خودکار در Threads نیز مسدود می شود.

ویژگی های تردز در مقایسه با توییتر

Threads ممکن است شباهت زیادی به رقیب خود داشته باشد، اما برخی از ویژگی های مهم را ندارد. چشمگیرترین ویژگی پیام مستقیم یا دایرکت است. پیام‌های خصوصی فرد به فرد تقریباً در همه شبکه‌های بزرگ رسانه اجتماعی از جمله توییتر و اینستاگرام و فیسبوک موجود است که تردز به چشم نمی خورد.

فید Threads پست‌های همه کاربران را نمایش می دهد، نه فقط کسانی که دنبال می‌کنید. یافتن محتوای ارسال شده توسط کاربرانی که دنبال کرده اید ممکن است سخت باشد، و در حال حاضر، هیچ راهی برای تغییر نحوه بارگیری فید وجود ندارد. Threads همچنین فاقد قابلیت گنجاندن هشتگ در پست است. هشتگ‌ها یکی از ویژگی‌های اصلی توییتر هستند و کاربران می‌توانند پست‌های مربوط به یک موضوع خاص و همچنین محتوای پرطرفدار را در یک مکان پیدا کنند.

در انتها توجه داشته باشید که حذف اکانت تردز چندان آسان نیست. این شرکت در سیاست حفظ حریم خصوصی خود می گوید که حذف اکانت Threads باعث حذف حساب اینستاگرام شما نیز می شود. اما کاربران می توانند به طور موقت اکانت خود را از طریق بخش تنظیمات غیرفعال کنند. برای انجام این کار به بخش پروفایل مراجعه کنید و سپس با ضربه روی منوی دوخط در سمت راست بالا و انتخاب گزینه‌ی Deactivate، اکانت را غیرفعال کنید.

بیشتر بخوانید:

وحید خاک پور

متولد 76. مبتدی در همه چیز. علاقه مند به یادگیری و به اشتراک گذاشتن تجربه های مفید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا