چگونه مدارک و تصاویر خود را از طریق گوشی اسکن کنیم؟

نحوه اسکن عکس (اسکن کاغذ) با گوشی
گاهی پیش می آید که نیاز سریع به اسکن یک عکس یا کاغذ پیدا می کنیم که در صورت نداشتن دستگاه اسکنر، میتوانید اسکن عکس با گوشی را انجام دهید. روش های زیادی وجود دارد که می توانید عکس ها، مدارک و کاغذهای خود را اسکن کنید، اما ما بر روی دو برنامه خاص و شناخته شده برای اسکن عکس یا کاغذ با گوشی متمرکز می شویم. این دو برنامه گوگل درایو و Microsoft Office Lens میباشد.
از آنجا که هر کدام از برنامه های گفته شده مزایای خاص خود را دارند، می توانید خودتان تصمیم بگیرید. به طور کلی، در صورتی که میخواهید فقط یک یا دو بار یک عکس را اسکن می کنید، گوگل درایو گزینه بهتری است. زیرا احتمالاً در تلفن شما به صورت پیشفرض نصب شده است و باعث صرفه جویی در وقت شما می شود.
اسکن عکس با Microsoft Office Lens
این برنامه با یک رابط کاربری ساده و دارا بودن تمام ابزارهای اساسی، نیاز شما را برطرف می کند. اگر به طور مرتب درگیر اسکن عکس یا کاغذ با گوشی خود هستید، این برنامه ای است که باید از آن استفاده کنید. از ویژگی های این برنامه می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- ادغام در سایر سرویس های مایکروسافت Office مانند OneNote ، OneDrive ، Word و PowerPoint.
- ویژگی OCR از طریق Word اگر از Microsoft Office استفاده می کنید. (تبدیل عکس های حاوی متن به فرمت متن قابل ویرایش).
- رابط کاربری ساده و فوق العاده سریع.
- با تصاویر و عکس هایی که دارید کار می کند.

برای کار با این برنامه ابتدا آن را دانلود کرده سپس برنامه را باز کنید. در زیر دکمه شاتر دوربین، حالت های مختلفی وجود دارد که می توانید بر اساس آنچه در حال اسکن هستید، آن را تغییر دهید.
احتمالاً فقط از حالت پیش فرض document استفاده خواهید کرد اما به راحتی می توانید بین حالت های business cards photos و whiteboards جا به جا شوید که هر کدام حالت های از پیش تعیین شده خود را شروع می کنند.
در بالای دکمه شاتر رول دوربین شما قرار دارد و امکان دسترسی آسان به تصاویری را که قبلاً با برنامه دوربین خود ضبط کرده اید ، فراهم می کند. کافیست روی تصاویر مورد نظر برای افزودن به یک سند ضربه بزنید و سپس روی پیکان نارنجی که در سمت راست شاتر قرار دارد لمس بزنید.
همچنین اگر می خواهید به صورت دستی به تصاویر خارج از صفحه دوربین بروید، می توانید روی آیکون گالری ضربه بزنید تا به گالری دسترسی پیدا کنید. وقتی از داخل برنامه از سند عکس می گیرید یک کادر نارنجی رنگ مانند عکس بالا در اطراف کاغذ نمایان می شود، بعد از فیکس شدن از آن عکس بگیرید.

در صفحه بعدی، در بالای صفحه گزینه های دیگری را در اختیار دارید که می توانید تصاویر موجود در سند فعلی را حذف کنید، تصاویر را بچرخانید، نوع فیلتر رنگ سند را تغییر دهید، یک پوشش متن ایجاد کرده یا روی سند ترسیم کنید. در صورت نیاز حتی می توانید یک امضا یا حاشیه نویسی اضافه کنید.

وقتی کارتان تمام شد، روی Done ضربه بزنید و گزینه هایی را برای نحوه ذخیره سند خود دریافت می کنید. اگر آن را در گالری گوشی اندرویدی خود ذخیره کنید، آن را به عنوان تصویر JPEG ذخیره می کند، اما گزینه هایی برای ذخیره به عنوان یک فایل PDF نیز وجود دارد.
همچنین می توانید تصویر خود را به پاورپویت، گوگل درایو یا OneNote ارسال کنید و در صورت تمایل می توانید سند را به Microsoft Word وارد کنید تا صفحات حاوی متنی که اسکن کردهاید را از فرمت عکس به متن تبدیل کنید.
امیدوارم از این پست استفاده کرده باشید.
بیشتر بخوانید: چگونه یک فایل PDF را ویرایش کنیم؟
