اخبار

ده اقدام اساسی اتحادیه اروپا برای مبارزه پایدار با ویروس کرونا

ده اقدام اساسی اتحادیه اروپا برای مبارزه پایدار با ویروس کرونا

اتحادیه اروپا ده اقدام اساسی را برای محافظت پایدار (حال و آینده) از شهروندان و امور اجتماعی و اقتصادی ۲۷ کشور عضو در برابر شیوع ویروس کرونا برنامه ریزی و اجرا می کند. به گزارش سفارت ایران در زاگرب این اقدامات به شرح زیر است:

1. کند کردن شیوع ویروس کرونا

اتحادیه اروپا برای محدود کردن شیوع ویروس در اروپا و فراتر از آن، مرزهای خارجی اتحادیه اروپا را کاملا بسته است.

2. تهیه تجهیزات پزشکی

برای نخستین بار، کشورهای عضو اتحادیه اروپا از طریق RescEU به تجهیزات تجهیزات پزشکی، مانند دستگاه تنفس و ماسک های محافظ دسترسی سریع دارند.

3. پروژه های وسیع تحقیقاتی برای کشف واکسن

در برنامه پژوهشی «افق ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا»، ۱۸ پروژه تحقیقاتی و ۱۴۰ تیم در سراسر اروپا برای کمک به کشف سریع واکسن بیماری COVID-19 تأمین مالی می شوند. هدف؛ بهبود، تشخیص، آمادگی، مدیریت بالینی و درمان است.

4. بازگرداندن شهروندان اتحادیه اروپا

بیش از ۴۵۰۰۰۰ اروپایی که به دلیل شیوع همه گیر ویروس کرونا در سراسر جهان متوقف مانده بودند، به کشورشان بازگردانده شده اند.

5. تشویق روحیه همبستگی در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا از طریق واحد پزشکی خود، استقرار تیم های پزشکی را در دیگر کشورهای عضو تسهیل می کند. در نتیجه، تیم های پزشکی می توانند از سیستم های درمانی دیگر اعضا که با شدت بیشتری تحت تأثیر بحران قرار دارند، پشتیبانی کنند. کشورهای عضو در سال جاری ۸۰۰ میلیون یورو برای مقابله با ویروس کرونا در دسترس دارند.

6. حمایت از بخش اقتصادی

اتحادیه اروپا یک بسته حمایتی ۵۴۰ میلیارد یورویی برای مقابله با بحران و حمایت از کارگران، مشاغل و اقتصاد کشورهای عضو پیش بینی کرده است. علاوه بر این، بانک مرکزی اروپا ۷۵۰ میلیارد یورو برای کاهش بدهی در طول بحران، ۱۲۰ میلیارد یورو برای حفظ مشاغل و ۲۰ میلیارد یورو برای بازپرداخت بدهی فراهم می کند.

7. حفاظت از اشتغال

اتحادیه اروپا ۳۷ میلیارد یورو از صندوق های ساختاری موجود اتحادیه اروپا را در اختیار کشورهای اتحادیه اروپا قرار داده و در تلاش است تا ۱۰۰ میلیارد یورو کمک موقت (ابزار SURE) هم برای پشتیبانی از برنامه های کار ملی ارائه دهد.

8. کمک به بهبود وضعیت در حال و آینده اتحادیه اروپا

رهبران اتحادیه اروپا به منظور کمک به بهبودی وضعیت عمومی اتحادیه اروپا از اثرات اقتصادی و اجتماعی شیوع ویروس کرونا، در حال کار روی یک برنامه جامع برای اطمینان از رشد و حمایت از شهروندان و مشاغل در سالهای آتی هستند.

9. حمایت از شرکای اتحادیه اروپا در سراسر جهان

بحران بیماری COVID-19 یک چالش جهانی است که نیاز به راه حلهای جهانی دارد. اتحادیه اروپا برنامه هایی را برای حمایت از کشورهایی که در مبارزه با ویروس کرونا مشارکت می کنند، در نظر گرفته است. از جمله ۲۰ میلیارد یورو حمایت مالی برای غلبه بر بحران فوری بهداشتی و رفع نیازهای بشردوستانه.

10. مبارزه با اطلاعات نادرست مربوط به بیماری COVID-19

انتشار عمدی اخبار جعلی مربوط به بیماری COVID-19 تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا را تهدید می کند. اتحادیه اروپا با ارائه اطلاعات دقیق و به روز، در کشف، افشا و به چالش کشیدن تولید کنندگان اطلاعات غلط عمل می کند.

یوسف وفایی

فارغ التحصیل کارشناسی IT، علاقه مند به برنامه نویسی و علم امنیت، عاشق یادگیری حرفه های جدید، کنجکاو برای همه چیز، همچنین همیشه تلاش میکنم تا به هدفم برسم...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا