سیستم عاملویندوز

فرق بین آپدیت و آپگرید در ویندوز چیست؟

فرق آپدیت و آپگرید در ویندوز

اگر از طرفداران سیستم عامل ویندوز می‌باشید قطعا عبارات آپدیت و آپگرید کمی برای شما نگران کننده خواهد بود چرا که تفاوت هایی در کارایی این عبارات بخصوص وجود دارد. هر بار که ماکروسافت قابلیت های جدیدی را گسترش می‌دهد اکثر افراد بر این باور هستند که یک آپگرید صورت گرفته است در حالی که فقط یک آپدیت جزیی می‌باشد.

به بیان ساده تر:

  • آپدیت : حل مشکلات کارایی سیستم، حفره های امنیتی، حل باگ ها و مشکلات عیب‌یابی شده  افزایش پشتیبانی سخت افزاری و معرفی تغییرات در سیستم عامل که نسخه ویندوز را تغییر نمی‌دهد.
  • آپگرید: تغییر در قابلیت های جدید و متنوع همانند تغییر پوسته ی گرافیکی که باعث تغییر نسخه ویندوز می شود.

تفاوت در آپدیت و آپگرید سیستم عامل ویندوز

وقتی شرکت ماکروسافت نسخه ی متفاوتی از سیستم عامل خود را عرضه می کند آپگرید نام می گیرد . آپگرید زمانی برای شما اتفاق می افتد که بخواهید از نسخه ای به نسخه ای جدیدتر سیستم خود را ارتقا دهید . ویندوز ۸ یک آپگرید نسبت به ویندوز ۷ بود و همچنین نسخه ۸.۱ نیز آپگریدی برای ویندوز ۸ به حساب می آید. ماکروسافت در عرضه نسخه های جدید نه تنها قابلیت های سیستم عامل خود را تغییر داد بلکه تحولی در رابط گرافیکی آن نیز انجام گرفت. هم اکنون نیز ویندوز ۱۰ با ورژن های مختلف قابل دسترسی می‌باشد.

آپگرید های سیستم عامل ویندوز با برنامه کمکی Windows Update/Upgrade assistant قابل استفاده می‌باشد. قبل از انجام آپگرید توجه داشته باشید که سیستم سخت افزاری شما قابلیت پشتیبانی از نسخه جدید سیستم عامل را داراست.

آپدیت در ویندوز اصولا تغییرات کمی دارد که می‌تواند قابلیت های جدید و مختصری ارایه دهد که کم‌ بودها و نواقص هر نسخه از سیستم عامل را بهبود می‌بخشد اما تغییر بزرگی در کل سیستم عامل ایجاد نمیکند . توجه داشته باشید منظور از آپدیت مختصر حجم فایل های آپدیت نمی‌باشد بلکه تغییر در بعضی از اشکالات سیستم عامل می‌باشد.

در ویندوز ۱۰ شرکت ماکروسافت گزینه اپدیت را اضافه کرده است. طبق روال معمول دو آپدیت در طول سال عرضه می‌شود. این آپدیت‌ها شامل دستورالعمل های جدید، قابلیت ها که با پایداری بهتری اجرا شوند و در آخر بروزرسانی های امنیتی می‌باشد.

آپدیت ها ممکن است دسته بندی های مختلفی داشته باشند که شامل امنیت ، بسته سرویسی و… می‌شوند.  این بروزرسانی ها در قسمت آپدیت تنظیمات قابل مشاهده می‌باشد.

نسخه جدیدی از سیستم عامل ویندوز ارایه نخواهد شد

طبق گفته های شرکت ماکروسافت نسخه جدیدی از ویندوز ارایه نخواهد شد بدین معنی که ویندوز ۱۱ وجود خارجی نخواهد داشت. شرکت ماکروسافت سیاست ارایه بسته های آپدیتی را اتخاذ کرده است. در مقابل ارایه ی نسخه های جدید در هر ۳ سال یکبار شما آپدیت های جدید با قابلیت های جدید در هر ۶ماه خواهید داشت تا از سیستم عامل خود استفاده بهینه داشته باشید .

با ارایه Updateها دیگر شما نیازی به پرداخت پول برای خرید نسخه های جدید ویندوز نخواهید در حقیقت آپدیت ها رایگان بوده و شما فقط یک بار پول خرید ویندوز ۱۰ را می‌پردازید. حساب ماکروسافت نیز با ویندوز ۱۰ تطبیق شده است که فقط کافی است بعد از نصب ویندوز وارد حساب شده تا ویندوز شما فعال شود.

آموزش آپدیت ویندوز ۱۰

در ادامه روش آپدیت در ویندوز ۱۰ را مشاهده می کنید. میتوانید با طی کردن گام های زیر از آخرین Update سیستم عامل خود استفاده کنید.

  • ابتدا وارد قسمت تنظیمات شوید.
آموزش آپدیت ویندوز 10
آموزش Update ویندوز ۱۰
  • در تنظیمات گزینه Update & Security را انتخاب کنید.
آموزش آپدیت ویندوز 10
آموزش Update ویندوز ۱۰
  • در این قسمت شما لیست Updateهای خود را مشاهده می‌کنید که برحسب نیاز کامپیوتر شما برای شما ارایه می‌شود.
آموزش آپدیت ویندوز 10
آموزش آپدیت ویندوز ۱۰

با تشکر از همراهی شما امیدوارم برای شما مفید واقع شده باشد.

rmahdavi

کارشناس ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار #IUST. علاقه مند به دنیای تکنولوژی deep learning and ai و خودرو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا