امنیتموبایل

تامین امنیت اندروید با رعایت نکاتی ساده

چگونه امنیت اندروید خود را تامین کنیم؟!

در این مقاله، تمام مراحل امنیتی دستگاه های اندرویدی را توضیح خواهیم داد که با اجرای آن به راحتی می توانید امنیت اندروید خود را تامین کنید.

1. Lock Security

“قفل سیم کارت” را که در آدرس Settings-> Personal-> Security-> Setup a SIM Card Lock قرار دارد فعال کنید. با کمک این قابلیت می توانید پین را بر روی سیم کارت خود اعمال کنید تا هر وقت سیم کارت شما وارد تلفن می شود، برای استفاده از آن باید رمز عبور (PIN) وارد شود. با وارد کردن هر پین ، امکان برقراری تماس تلفنی وجود ندارد و با ادامه این کار برای چندین بار سیم کارت بلاک میشود و نیاز به کد PUK دارد. همچنین شما می توانید “SCREEN LOCK” را هم در گوشی موبایل خود فعال کنید. تنظیمات فعال سازی آن مطابق با آدرس بالا می باشد. که با فعال کردن آن می توانید به راحتی یک رمز عبور چند رقمی، قفل الگوی صفحه، رمز عادی یا حتی در گوشی های جدید اثر انگشت و تصویر چهره خود را تنظیم کنید. همچنین می توانید یک تایمر امنیتی قفل نیز تنظیم کنید که در آن تلفن شما پس از مدت معینی به طور خودکار قفل می شود.

2. به روزرسانی های نرم افزاری

برای امنیت بیشتر، نرم افزار دستگاه اندروید شما باید به آخرین نسخه به روز شود. به طور عمده دو نوع بروزرسانی وجود دارد که هر تلفن به آن نیاز دارد:

  1. به روزرسانی دستگاه (Settings -> About Phone -> Updates -> Check For Updates)
  2. به روزرسانی های برنامه ها (می توانید تمام برنامه های خود را از طریق PLAY STORE یا نسخه ایرانی آن Bazaar به روز کنید)

3. مخفی کردن شناسه تماس گیرنده

اگر می خواهید شناسه تماس گیرنده خود را مخفی کنید، می توانید با مراجعه به Settings -> Additional Settings -> Caller ID -> HIDE Number شناسه تماس گیرنده را به راحتی مخفی کنید.

4. تنظیمات شبکه

اگر از WiFi یا بلوتوث استفاده نمی کنید، باید این دو گزینه خاموش شوند زیرا با روش بودن آنها امکان اتصال به شبکه های ناشناس به صورت خودکار وجود دارد که باعث شنود گوشی شما می شود.

5- تنظیمات موقعیت مکانی

در صورت عدم استفاده از موقعیت مکانی بی سیم و GPS، باید آن ها را خاموش کنید، بسیار مهم است که این سرویس ها به صورت پس زمینه اجرا نشوند زیرا خطر ردیابی موقعیت مکانی را کاهش می دهد و در واقع باعث صرفه جویی در مصرف باتری تلفن شما نیز می شود.

6. رمزگذاری دستگاه

اگر از Android نسخه 4.0 یا جدید استفاده می کنید، باید تنظیمات “رمزگذاری دستگاه” شما روشن شود. این کار را می توان از طریق Settings -> Personal> Security -> Encryption انجام داد.

نکته: قبل از استفاده از این امنیت، اطمینان حاصل کنید که تلفن شما به طور کامل شارژ شده و به منبع تغذیه وصل شده است.

علاوه بر این ، بسیاری از برنامه ها وجود دارد که می توانید برای امنیت بهتر آن را بارگیری و نصب کنید:

  1. APG – که پرونده ها و ایمیل های شما را رمزگذاری و رمزگشایی می کند.
  2. Chatsecure – برنامه IM که از مکانیزم رمزگذاری OTR استفاده می کند.
  3. k-9 Mail و APG – یک سرویس دهنده پست الکترونیکی است که با APG برای ارسال و دریافت ایمیل های رمزگذاری شده ادغام می شود.
  4. KeePassDroid – ابزار مدیریت رمز عبور ایمن و آسان
  5. TextSecure – از طریق آن می توانید پیام های متنی رمزگذاری شده را از طریق WIFI و اینترنت موبایل ارسال یا دریافت کنید.

یوسف وفایی

فارغ التحصیل کارشناسی IT، علاقه مند به برنامه نویسی و علم امنیت، عاشق یادگیری حرفه های جدید، کنجکاو برای همه چیز، همچنین همیشه تلاش میکنم تا به هدفم برسم...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا