سیستم عاملموبایل

آموزش نصب وردپرس در اندروید

آموزش نصب وردپرس در اندروید

در این آموزش میخواهیم شما را با چگونگی نصب وردپرس در اندروید به کمک KSWEB آشنا کنیم. قبل از آن بهتر است وردپرس را خدمت شما دوستان معرفی کنیم.

وردپرس (WordPress) چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای راه اندازی و ایجاد سایت‌ها و وبلاگ ها است. وردپرس در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار می‌داد و سپس به صورت یک سامانه مدیریت محتوا یا نرم‌افزار متن باز برای مدیریت محتوای سایت‌ها معرفی شد.

وردپرس با زبان برنامه‌نویسی php نوشته شده و توسط mysql پشتیبانی می‌شود. همچنین نسخه‌ای برای Postgresql نیز موجود می‌باشد این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است. وردپرس در ادامه راه پروژهٔ موفق b۲ است که در سال ۲۰۰۳ شکل گرفت.

نام وردپرس را کریستیان اِسلِک، دوست مت مولنوگ (توسعه‌دهندهٔ اصلی وردپرس) پیش نهاد و از آن روز وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروف‌ترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ و سایت بر روی هاست شده‌است که در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون وب سایت در جهان با این CMS راه اندازی شده‌است.

خب تا اینجا با این سیستم مدیریت محتوا اشنایی نسبی ای پیدا کردیم. برای مثال شاید کسی در حوزه ی طراحی وب فعالیت کند و بخواهد نمونه کار خود را به مشتریان خود نشان دهد. اما بنابه هر دلایلی به اینترنت دسترسی نداشته باشد. یا حتی کامپیوتر همراه خود نداشته باشد و… خب حال راه چاره چیست؟!

تقریبا بیشتر شما عزیزان گوشی اندروید دارید، اما شاید مطلع نباشید که پشت نقاب اندروید چه قابلیت های بسیاری نهفته است. همانطور که ما در ویندوز از نرم افزار های xampp یا wamp و یا در سیستم عامل مک از mamp و حتی در سیستم عامل لینوکس از lamp استفاده می کنیم، در اندروید نیز می توانیم از یک شبیه ساز سرور قدرتمند به نام KSWEB استفاده کنیم.

KSWEB چه قابلیت هایی دارد؟

رابط کاربری این برنامه کاربردی را در تصویر زیر مشاهده می نمایید:

رابط کاربری KSWEB
رابط کاربری KSWEB

در واقع این برنامه یک مفسر php شبیه xampp می باشد که قابلیت های بسیاری را در اختیار ما می گذارد. از جمله قابلیت های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Lighttpd server
  • Nginx
  • Apache
  • PHP
  • MySQL

و همینطور قابلیت نصب چند نسخه php و چند وب سرور و همینطور یک ویرایشگر قدرتمند متن با قابلیت syntax highlighting در اختیار ما می گذارد که در نوع خود بی نظیر است!

سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress) نیز برای اجرا نیاز به مفسر php و یک وب سرور و همینطور mysql که بتوان پایگاه داده را ایجاد و مدیریت نمود دارد. پس در نتیجه cms های امثال WordPress مثل Joomla و Drupal را نیز پیشتیبانی می کند!

مراحل نصب وردپرس در اندروید

ابتدا نرم افزار KSWEB را نصب می کنیم (میتوانید در گوگل سرچ کرده و جدیدترین نسخه آن را دانلود کنید) و پس از اجرا یک بار آن را ریست می کنیم. (یک بار خارج شده و دوباره وارد می شویم) سپس به قسمت tools رفته و بر روی phpmyadmin کلیک می کنیم تا لیست وب سرور هایی که میخواهیم این DBMS روی آن نصب شود، برای ما بارگزاری شود.

در KSWEB شما میتوانید وب سرور های دیگری را مانند Ngnix یا Apache برای نصب این DBMS انتخاب کنید که ما در اینجا lighttpd را انتخاب کردیم. پس در نتیجه phpmyadmin بر روی وب سرور lighttpd دانلود و نصب می شود.

توجه داشته باشید که پس از نصب phpmyadmin یا هرگونه تغییراتی باید یک بار برنامه را ببندید و مجددا باز کنید. فایل نصبی وردپرس را از اینجا دانلود کرده و در پوشه htdocs در حافظه داخلی گوشی extract می کنیم.

حال phpmyadmin را باز می کنیم. توجه داشته باشید که چون ما این DBMS را روی وب سرور lighttpd نصب کرده ایم باید از این ادرس وارد شویم.

http://localhost:8001

خب حالا باید یک دیتابیس بسازیم و همینطور یک نام کاربری و رمز عبور برای کاربر دیتابیس تعریف کنیم و دسترسی کامل را به آن می دهیم.

پس از آدرس صفحه ای که فایل های وردپرس ما در آن قرار دارد را در مرورگر فراخوانی می کنیم تا مراحل نصب وردپرس آغاز شود و نصب را به اتمام می رسانیم.

تبریک می گوییم! به همین راحتی توانستید وردپرس را در اندروید نصب و اجرا کنید.

‫28 دیدگاه ها

  1. بابا دمت گرم داداش خیلی آقایی ساده و سریع و آسان و قابل فهم همه چی رو که من یه عمر دنبالشم رو توضیح دادی، من برات آرزوی سلامتی و کسب و کار پر رونق رو دارم
    خیر ببینی

  2. سلام من هر دو را نصب کردم در مرحله اخر که میخوام وارد وردپرس بشم ارور ۴۰۴ میده چکار کنم

  3. سلام وقت بخیر اول اینکه از آموزش بسیار خوبتون ممنونم
    من تمام مراحل رو انجام دادم اما یک مشکل دارم وقتی وردپرس میاد بالا و اسم پایگاه داده رو میخواد که بهش وصل شده خطا میده که یا لوکال هاست قطع هست یا نام اشتباه وارد میشه من این مشکل رو روی ویندوز نداشتم ولی روی اندروید به مشکل خوردم ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. سلام. خیلی خوب بود من تونستم این برنامه رو با لوکال هاست اجراش کنم. اما ای کاش این اموزش رو هم بزاریدکه باگوشی بشه یه وردپرس رو روی هاست سی پنل نصب کرد و بشه یک سایت زنده داشته باشیم

  5. خیلی ممنون دست گلتون درد نکنه
    یک دنیا سپاس
    بنده تمام نکات رو اجرا کردم هر آن چه داخل ویدیو آموزش دادین اما لوکال هست رو که بازم می کنم نمیتونه پوشه ورد پرس رو باز کنه
    میشه لطفا ایراد رو بفرمایید
    باز هم ممنون

    1. انشالله کامپیوتر می خرید آنقدر حقیر بازی در نمی یارید کسی میره سمت طراحی سایت که پول داشته نه کسی که هیچی پول نداره بارش نیست
      بار در بارش

      1. کسی که بخواد یاد بگیره ، میره دنبالش و یاد میگیره، حتی با گوشی هم با یه ادیتور ساده میتونه کامپایل کنه کدهارو و یاد بگیره
        یاد گرفتن طراحی سایت پول نمیخواد، ماشالااه اینقد منابع ریخته توی اینترنت از جملع w3schools کهع کامل ترین منبع یادگیری طراحی سایته، اینقد ویدیو توی یوتیوب هست
        اینقد دوره رایگان هست توی سایت ها
        توصیه میکنم قبل از اینکه حرفی رو به زبون بیارید، قبلش فکر کرده باشید.
        با ارزوی تامل…
        موفق باشید

        1. بسیار عالی?
          ممنون از شما که دانش تون رو در اختیار دیگران قرار دادید

  6. سلام خسته نباشید کجا می تونم این برنامه رو داونلود کنم تمام سایتها زدن باید بخریم مشکل خریدش نیست اما چگونه باید خرید
    با تشکر

  7. سلام
    با استفاده از اموزشی ک قرار دادین فقط میشه یه سایت محلی ساختی یعنی نمیشه سایت زنده باشه و بصورت انلاین در گوگل و هر موتور جستجوی دیگه ای قرار بگیره؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

    1. سلام وقت بخیر
      خب برای اینکه سایت شما در دسترس همه باشه باید سایت رو توی یه هاست انتقال داده و یه دامنه براش در نظر بگیرید.

  8. سلام، ممنون از توضیح دقیق.من همه کارا رو انجام دادم،ولی وقتی میزنم localhost:8080/wp هیچی نمیاد. فایل ورد پرس رو از سایت خودش گرفتم
    مشکل از کجاست؟

    1. سلام دوست عزیز
      من هم همین مشکل شما رو دارم تمام مراحل رو انجام دادم اما وقتی localhost:8080 رو میزنم برام نمیاد بالا
      ایا مشکل شما حل شده ؟ اگر بله لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید
      با تشکر

  9. اقای وحدانی توی برنامه ksweb ی چی اومده که میگه (زمان مانده به پایان دوره آزمایشی ۴ روز و ۲ ساعت)

    این یعنی چی ؟

  10. سلامی دوباره به آقای وحدانی من مشکلاتی را که در برنامه ksweb برایم پیش آمده بود رو گفتم و یه مشکل دیگه اینکه چطور باید برنامه ksweb را متوقف کنیم

  11. سلام و خسته نباشید خدمت آقای وحدانی من ویدئو آموزشی شما رو دیدم خیلی خوب بود ولی وقتی من وارد ksweb میشوم تو ویدئو شما یه عکس cpu می‌آید ولی برای من نمیاد.
    شما فایل word press را در چه directory استخراج و با چه decoding استخراج می کنید

  12. سلام دوست عزیز
    از آموزشتون واقعا ممنونم
    یه مشکلی برای من پیش میاد وقتی میخوام دیتابیس رو بسازم اونم با این ارور:
    Access denied for user ‘@localhost to database wp
    #1044
    نمیدونم چطور رفعش کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. با سلام و درود خدمت شما کاربر عزیز
      موقع لاگین کردن در phpmyadmin از یوزر root با حروف کوچیک استفاده کنید!
      (دقت کنید همه با حروف کوچیک نوشته شده باشه)
      در غیر اینصورت به مشکل بر میخورید.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا