رپورتاژ آگهی

کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه – از ترافیک ۱ به یک تا اجرای پروژه

کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه

این روزها بارها واژه ابر و کلود برای اشاره به سرویس‌ها، خدمات و ابزارهای مختلف به گوش می‌خورد و بسیاری از افراد، از توسعه‌دهندگان گرفته تا کاربران عادی از سرورهای ابری برای اهداف مختلف مورد نظر خود استفاده می‌کنند، حال سوال این است که کاربرد سرورهای ابری چیست و با استفاده از آ‌ن‌ها دقیقاً چه کاری می‌توان انجام داد؟

امروزه کسب‌وکارها در سرتاسر جهان از سرور ابری برای اهدافی چون محاسبات و کاربردهای سرور ابری پردازش ابری برای دسترسی به برنامه‌ها و داده‌های مهم استفاده می‌کنند. رایانش ابری که به دلیل راحتی و قابلیت اطمینان آن ارزشمند است، کسب و کارها و عملیات آن‌ها را در صنایع متحول کرده است. در این مقاله قصد داریم به برخی از دلایل اهمیت محاسبات ابری، کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه و مزیت‌های استفاده از این خدمات ابری بپردازیم؛ تا شما هم بتوانید با این خدمات آشنا شوید و بتوانید کسب‌وکار خودتان را به‌روز کنید و سرعت پیشرفت بیشتری را در رشد و توسعه عملکرد کسب‌وکارتان تجربه کنید.

حقیقت این است که در دنیای دیجیتال،« ابر» هیچ ربطی به توده‌های بزرگ و سفید در آسمان ندارد؛ بلکه در دنیای مبتنی بر فناوری نوین، هر چیزی که پسوند ابر را با خود داشته باشد به اینترنت مربوط می‌شود. خدمات ابری به عنوان یک انقلاب فناوری که در دهه گذشته شاهد پذیرش سریعی بوده است، به بزرگ‌ترین برندهای جهان کمک کرده تا مهم‌ترین و نوآورانه‌ترین محصولات و ابزارهای امروزی را به دنیا عرضه کنند.

هاست ابری چگونه به شما کمک می‌کند؟

برای این که بدانیم یک هاست ابری چگونه می‌تواند به کسب‌وکارتان یاری برساند، باید یک تعریف ساده از آن داشته باشید. سرورهای ابری، سرورهایی غیرفیزیکی هستند که در یک محیط رایانش ابری اجرا می‌شوند و این قابلیت را دارند که به صورت درخواستی، در دسترس تعداد نامحدودی از کاربران قرار بگیرند.

سرورهای ابری درست مانند سرورهای فیزیکی کار می‌کنند و عملکردهای مشابهی مانند ذخیره داده‌ها و اجرای برنامه‌ها را انجام می‌دهند. از آنجایی که سرویس‌های ابری توسط ارائه‌دهندگان شخص ثالث میزبانی می‌شوند، منابع محاسباتی را از طریق شبکه، اغلب از طریق اینترنت، ارائه می‌کنند.

اگر بخواهیم به صورت ساده توضیح دهیم، سرورهای ابری با استفاده از نرم افزار مجازی سازی (معروف به هایپروایزر) برای تقسیم سرورهای فیزیکی به چندین سرور مجازی ایجاد می‌شوند. هایپروایزر قدرت پردازش سرورهای فیزیکی مختلف را فارغ از سخت‌افزار استخراج می‌کند و آن‌ها را با هم جمع می‌کند و سرورهای مجازی ایجاد می‌کند. این باعث می‌شود تا سرورهای ابری با در اختیار قرار دادن منابع مطابق با درخواست کاربر، روشی بهینه برای در اختیار گرفتن منابع محاسباتی باشند.

 

هاست ابری چگونه به شما کمک می‌کند؟

مزیت‌های استفاده از سرور ابری

کاربردهای سرور ابری بسیار زیاد است و مزیت‌های بی‌شماری ارائه می‌کند. به همین دلیل است که کسب‌وکارها در هر اندازه – از شرکت‌های بسیار بزرگ گرفته تا استارت‌آپ‌های کوچک – با چنین اشتیاقی از آن استفاده می‌کنند. مهم‌ترین مزایای رایانش ابری عبارتند از:

  • مقیاس‌پذیری: هیچ محدودیتی برای میزان قدرت محاسباتی که به آن دسترسی دارید وجود ندارد و ارتقای حافظه یا فضای ذخیره‌سازی برای پشتیبانی از کاربران بیشتر آسان است. این مسائل سرورهای ابری را به گزینه خوبی برای شرکت‌هایی تبدیل می‌کند که در حال رشد هستند.
  • امنیت: سرورهای رایانش ابری در برابر فشار بیش از حد کاربران آسیب پذیر نیستند و هرگونه مشکل نرم افزاری مانند برنامه‌های قدیمی یا ویرایش نادرست داده‌ها از محیط محلی شما جدا می‌شود.
  • توان پردازشی: سرورهای رایانش ابری برای به اشتراک گذاشتن قدرت محاسباتی برای بارهای کاری متفاوت به یکدیگر متصل می‌شوند، بنابراین می‌توانند نقش کلیدی در ساخت برنامه‌ها، ابزارها یا محیط‌ها داشته باشند.
  • قابلیت اعتماد: سرورهای ابری اتصال مطمئن و بدون وقفه و دسترسی سریع به کاربران مجاز را فراهم می‌کنند.
  • انعطاف‌پذیری: کار از طریق سرورهای ابری به افراد امکان می‌دهد از مکان‌های مختلف به همان سرور دسترسی داشته باشند، بنابراین استفاده از نیروی کار منعطف را امکان‌پذیر می‌سازد. به‌علاوه، سرورهای ابری می‌توانند با مقیاس‌بندی سریع برای نیازهای محاسباتی مختلف، بارهای کاری مختلفی را در خود جای دهند.
  • به‌صرفه بودن: سرورهای ابری هزینه‌های سخت‌افزاری و هزینه‌های انرژی کمتری را به شرکت‌ها تحمیل می‌کنند، زیرا اکثر ارائه‌دهندگان سیستم Pay-as-you-go را به کار گرفته‌اند، به این معنی که قدرت و منابع محاسباتی را می‌توان به طور خودکار بر اساس تقاضا مقیاس‌بندی کرد.

کاربردهای سرور ابری برای کسب‌وکارها

سرور ابری به طور کلی تمام کاربردهای سرورهای فیزیکی و مجازی را پوشش می‌دهد. البته استفاده از سرور ابری مزیت‌هایی که در بخش قبلی برشمردیم را نسبت به سرور فیزیکی و مجازی دارد که آن را تبدیل به گزینه‌ای جذاب‌تر برای کاربران خانگی و سازمانی کرده است. اگر بخواهیم مهم‌ترین کاربردهای سرور ابری را که به خاطر طبیعت ابری آن شکل گرفته، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • ذخیره‌سازی آنلاین داده‌ها: یکی از مهم‌ترین کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه (در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد) استفاده از منابع ذخیره‌سازی ابری برای راه‌اندازه سرویس‌های اشتراک فایل و دانلود است.
  • بکاپ و بازگشت از فاجعه: سازمان‌ها می‌توانند از سرور ابری به عنوان محل پشتیبان‌گیری و راهکار بازگشت از فاجعه استفاده کنند. برای موارد موقت می‌توان روی اجاره سرور ابری ساعتی و روزانه هم حساب کرد.
  • تحلیل داده‌های انبوه: یکی دیگر از کاربردهای سرور ابری، استفاده از منابع محاسباتی آن برای تحلیل داده‌های انبوه است. به راحتی با اجاره سرور ابری ساعتی و روزانه، می‌توانید برای هر پروژه، با صرف کم‌ترین هزینه از منابع محاسباتی قدرتمند استفاده کنید.
  • توسعه و آزمایش: سازمان‌های توسعه دهنده‌ی راهکارهای نرم‌افزار می‌توانند از سرور ابری برای توسعه و آزمایش برنامه‌های خود استفاده کنند.
  • میزبانی وب‌سایت‌ها: یکی از کاربردهای پرطرفدار سرور ابری با ترافیک ۱ به ۱ و متقارن، استفاده از آن به عنوان محلی برای میزبانی وب‌سایت است. حتی می‌توانید از سرور ابری ساعتی و روزانه هم برای این کار استفاده کنید.
  • راه‌اندازی خدمات CDN: مزیت ترافیک یک به یک در یک سرور ابری، امکان گسترش کاربردهای آن را می‌دهد. یکی از کاربردهای سرور ابری با ترافیک متقارن، امکان استفاده از آن برای راه‌اندازی شبکه توزیع محتوا است.

کاربردهای سرور ابری برای کسب‌وکارها

روش‌های به‌کارگیری سرور ابری

تا اینجا با سرور ابری، مزیت‌ها و کاربردهای مهم آن آشنا شدیم. سؤالی که ممکن برای شما پیش بیاید، این است که چگونه می‌توانیم از سرور ابری استفاده کنیم؟ یا چگونه می‌توانیم سرور ابری را برای کسب‌وکارمان به‌کار بگیریم؟ در این بخش به این پرسش مهم خواهیم پرداخت و بهترین روش به‌کارگیری سرور ابری که بیشترین انعطاف و بازده مالی را برای شما خواهد داشت، معرفی می‌کنیم.

سرور ابری به طور کلی یک محصول قابل اجاره است. هر کسب‌وکار یا فردی می‌تواند سرور ابری مورد نیاز خود را برای مدت مشخصی با مشخصاتی که انتخاب می‌کند، اجاره کرده و از آن استفاده کند. روش‌های به‌کارگیری سرور ابری بر اساس همین مدل اجاره‌ای عبارت‌اند از:

  • سرور ابری ساعتی
  • سرور ابری روزانه
  • سرور ابری ماهانه
  • سرور ابری سالانه

این ۴ روش به‌کارگیری سرور ابری که در واقع تفاوت اصلی آن‌ها در مدت زمان آن‌هاست، معمولا در همه‌ی تامین کنندگان خدمات سرور ابری ارائه می‌شوند. شاید بپرسید بهترین روش کدام است؟ در پاسخ باید بگوییم که بستگی زیادی به روش کسب‌وکار شما دارد. به عنوان یک پاسخ کلی باید بگویم بهترین روش، دریافت خدمات سرور ابری به صورت ساعتی و روزانه است. برای این حرف دلایلی داریم که در ادامه در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه

همانطور که در بخش قبلی توضیح دادیم، روش‌های مختلفی برای به‌کارگیری سرور ابری وجود دارد. در گذشته روش‌های به‌کارگیری محدود به مدل‌های ماهانه و سالانه بود که با مشاهده رفتار مشتریان و نیاز بازار، تامین‌کنندگان پیشرو بازار، مثل ابر ویراک (Virakcloud)، تصمیم گرفتند تا این سرورهای ابری را با انعطاف بیشتری در اختیار کاربران قرار دهند.

اجاره سرور ساعتی و روزانه ابر ویراک، بهترین راه برای ورود به دنیای سرورهای ابری است. در واقع اگر یک کسب‌وکار قصد داشته باشد پا به عرصه‌ی رایانش ابری بگذارد، روش بهینه که کم‌ترین ریسک را دارد، استفاده از پلن‌های سرور ابری ساعتی و روزانه ابر ویراک است. با به‌کارگیری سرور ابری به صورت روزانه و ساعتی، به راحتی می‌توانید محیط مورد نظر را در این سرورهای ابری اجرا و آن را تست کنید. بعد از تست و با داده‌هایی که به‌دست آورده‌اید، انتخاب پلن مناسب برای شما آسان‌تر خواهد شد.

مزیت‌های سرور ابری ساعتی و روزانه ابر ویراک

ابر ویراک به عنوان یکی از مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین ارائه دهنده خدمات سرور ابری، این راهکارها را مزیت‌هایی ویژه به مشتریان خود عرضه می‌کند. اولین مزیت بزرگ خدمات سرور ابری ویراک، ارائه خدمات سرور ترافیک ۱ به ۱ است که می‌تواند کاربردهای سرور ابری ساعتی و روزانه را گسترش دهد. مزیت دیگر اجاره سرور ابری روزانه و ساعتی از ابر ویراک، بهره‌مندی از زیرساخت‌های قدرتمند در سطح کشور است که کیفیت بالای خدمات را تضمین می‌کند.

امتیازاتی که با خرید سرور ابری ساعتی و روزانه از ابر ویراک دریافت می‌کنید محدود به موارد بالا نیست. مهم‌ترین امتیاز یک ارائه‌دهنده خدمات ابری، در دسترس بودن و پشتیبانی قوی آن است. ابر ویراک به عنوان یکی از پیشروترین ارائه‌دهندگان خدمات سرور ابری ساعتی و روزانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته و پاسخگو دارد که با پایش دائمی وضعیت سرورها، پیش از بروز مشکل، مانع از آن می‌شود.

راهکارهای ابر ویراک برای کسب‌وکارها

ابر ویراک به عنوان یکی از ارائه‌دهندگان خدمات ابری در ایران، در کنار ارائه سرورهای ابری ساعتی و روزانه، خدمات ابری دیگری را را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهد. به عنوان مثال شما می‌توانید با خرید ‌هاست ابری ابر ویراک، از آن برای سرویس‌های مختلف استفاده کنید. یکی از موارد کاربرد هاست ابری لینوکس ابر ویراک، استفاده از آن برای خدمات میزبانی وب‌سایت وردپرسی است.

با خرید سرور ابری از ابر ویراک، می‌توانید آن را به صورت ساعتی، روزانه و هر بازه‌ی زمانی دلخواه اجاره کرده و به صورتی بهینه و کارآمد، از خدمات رایانش ابری استفاده کنید. این راهکارها با بیشترین انعطاف ممکن برای همه‌ی کاربران سازمانی و خانگی مناسب هستند. در کنار همه‌ی این خدمات و مزیت‌های ابر ویراک، می‌توانید به آسانی یک اعتبار ویژه برای تست رایگان سرور ابری از ابر ویراک دریافت کنید تا پیش از خرید هاست ابری، امکانات و توانمندی‌های آن را بسنجید و با خیالی آسوده خریدتان را به انجام برسانید.

نرگس مدحی

علاقه مند به مباحث کامپیوتر و برنامه نویسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا