آموزش

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ هرآنچه باید درباره بازاریابی دیجیتال بدانید

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ ، بازاریابی آنلاین ، تبلیغات اینترنتی و … یا هر چیزی که شما به آن میگویید یک نوع بازاریابی آنلاین است. تفاوت دیجیتال مارکتینگ با سایر انوع بازاریابی ها در این است که شما به صورت آنلاین با مشتریان خود ارتباط برقرار میکنید. در این مقاله از کالی بویز قصد داریم تا به تمام سوالات شما در خصوص دیجیتال مارکتینگ پاسخ دهیم.

دیجیتال مارکتینگ به هرگونه تلاش برای بازاریابی آنلاین گفته میشود. برای مثال بازاریابی ایمیل، تبلیغات کلیکی، بازاریابی در رسانه های اجتماعی و وبلاگ نویسی نمونه های کوچکی از بازاریابی آنلاین یا دیجیتال مارکتینگ میباشند.

در ادامه با برخی از دارایی هایی که ما در اختیار داریم و میتوانیم با آنها دیجیتال مارکتینگ کنیم آشنا خواهیم شد.

انواع دیجیتال مارکتینگ

انواع روش های دیجیتال مارکتینگ

تقریبا همه چیز میتواند یک دارایی دیجیتال مارکتینگ باشد. بسیاری از مردم نمی دانند که چه تعداد از دارایی هایشان دیجیتال مارکتینگ است. نمونه هایی از دیجیتال مارکتینگ را میتوانید در زیر ببینید:

  • وبسایت ها
  • برندی که داریم ( لوگو و…)
  • عکس ها (اینفوگرافیک ، عکس از محصول ، عکس شرکت و …)
  • محتوای نوشتاری (پست های وبلاگ ، کتابهای الکترونیکی ، توضیحات محصول ، توصیفات ، و …)
  • محصولات یا ابزارهای آنلاین (حسابگرها ، محتوای تعاملی …)
  • شبکه های جتماعی
  • و …

بیشتر دارایی های دیجیتال مارکتینگ در یکی از این دسته ها قرار می گیرند ، اما بازاریابان باهوش دائماً روشهای جدیدی را برای دستیابی به مشتریان به اینترنت ارائه می دهند.

استراتژی های دیجیتال مارکتینگ

لیست استراتژی های بازاریابی دیجیتال نیز به طور مداوم در حال تحول است ، اما در زیر برخی از استراتژی هایی که اکثر مشاغل از آنها استفاده می کنند آورده شده است.

تبلیغات کلیکی (PPC)

تبلیغات کلیکی در واقع یک اصطلاح گسترده است و شامل هر نوع بازاریابی دیجیتال می شود که در آن شما برای هر کاربر که روی یک تبلیغ کلیک می کند ، مقداری پول پرداخت می کنید. به عنوان مثال ، Google AdWords نوعی تبلیغات PPC است به نام “تبلیغات جستجوی پولی”. تبلیغات فیسبوک شکل دیگری از تبلیغات PPC است به نام “تبلیغات رسانه های اجتماعی پولی“.

رنک بالا در موتور های جستجو با پرداخت پول

گوگل ، بینگ و یاهو همه به ما این امکان را میدهند که با پرداخت مقداری پول در سرچ موتورهای جستجو رنک بالایی داشته باشید. این روش برای دیجیتال مارکتینگ یکی از بهترین گزینه ها است.

سئو (SEO)

اگر نمیخواهید برای داشتن رنک بالا در سرچ موتورهای جستوجو پول پرداخت کنید میتوانید مطالب وبسایت یا وبلاگ خود را سئو کنید. گرفتن رنک بالا در سرچ ها نیاز به کار و زمان زیاد دارد (برای کسانی که هدفشان تنها بازاریابی است روش خوبی نیست زیرا زمان و تلاش میخواهد که گزینه قبلی میتواند مناسب تر باشد.)

تبلیغات در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، فیسبوک ، اینستاگرام ، تویتیر و… به شما اجازه گذاشتن تبلیغ میدهند. تبلیغ در شبکه های اجتماعی راه بسیار عالی برای جذب مشتری میباشد.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی

بازاریابی در شبکه های اجتماعی راهی آزاد و ارگانیک برای استفاده از سیستم عامل های شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک یا توییتر برای بازاریابی تجارت شما است و درست مانند سئو ، بازاریابی ارگانیک در کسب و کار شما در رسانه های اجتماعی زمان و تلاش زیادی را می طلبد. اما در دراز مدت می تواند نتایج بسیار ارزانتری را به شما ارائه دهد.

بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO)

به فرآیندی که باعث افزایش درصد نرخ تبدیل در قسمت‌های مختلف سایت یا اپلیکیشن میشود، بهینه سازی نرخ تبدیل (Conversion Rate Optimization) یا CRO میگویند. در بیشتر مواقع ، مشاغل از CRO استفاده می کنند تا از ترافیک وب سایت فعلی خود ، تعداد بیشتری تبدیل (هدایت ، چت ، تماس ، فروش و غیره) دریافت کنند. برای مثال اگر ترافیک فعلی شما 500 باشد شما باید از این 500 ترافیک فعلی خود به بهترین نحو ممکن استفاده کنید.

بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوا یکی دیگر از اصطلاحات گسترده دیجیتال مارکتینگ است. بازاریابی محتوا شامل هرگونه تلاش دیجیتال مارکتینگ است که از دارایی های محتوا (پست های وبلاگ ، اینفوگرافی ، کتابهای الکترونیکی ، فیلم ها و غیره) برای ایجاد آگاهی از برند یا درایو کلیک ، هدایت یا فروش استفاده می کند.

تبلیغات بومی

احتمالا شما هم زمانی که به انتهای یک مقاله از یک وبسایت میرسید لیستی از پیشنهادات مقالات دیگر آن وبسایت را مشاهده میکنید، به این روش بازاریابی ، تبلیغات بومی میگویند. بیشتر تبلیغات بومی تحت بازاریابی محتوا قرار دارد زیرا از محتوا برای جذب کلیک استفاده می کند. یعنی یک فرد از محتوایی که دارد مانند یک مقاله یا یک ویدیو یوتیوب به شما پیشنهاد میکند که از سایر محتوای آن استفاده کنید.

بازاریابی ایمیل

بازاریابی ایمیلی قدیمی ترین شکل دیجیتال مارکتینگ است و هنوز هم بسیار کاربردی است. بیشتر بازاریابان دیجیتال از تبلیغات ایمیل برای تبلیغ معاملات ویژه ، برجسته کردن محتوا (اغلب به عنوان بخشی از بازاریابی محتوا) یا تبلیغ یک رویداد استفاده می کنند.

بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته در اصل برای تبلیغ محصولات و خدمات شما در وب سایت خود به شخص دیگری (شخص یا شغلی) استفاده میکند‌.

همانطور که گفته شد، روشهای مختلف زیادی برای بازاریابی مشاغل خود به صورت آنلاین وجود دارد. به همین دلیل بسیاری از مشاغل برای مدیریت تلاشهای خود در دیجیتال مارکتینگ افرادی را استخدام میکنند.

آیا دیجیتال مارکتینگ کار آمد است؟

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین یک راه بسیار عالی برای شرکت ها میباشد. نکته مهم در مورد دیجیتال مارکتینگ این است که میتوانید مشتریانی را انتخاب کنید که درست همان چیزی را میخواهند که شما درحال ارائه آن هستید. به همین دلیل دیجیتال مارکتینگ میتواند بسیار پرسود و کارآمد باشد.

چگونه شروع به بازاریابی آنلاین کنم؟

خبر خوب این است که شروع به کار با بازاریابی دیجیتال بسیار آسان است. عامل اصلی موفقیت کمپین های بازاریابی موفق یادگیری و گرفتن راهنمایی از بازاریابان و کسب تجربه است. صرف نظر از اینکه کدام استراتژی را برای دیجیتال مارکتینگ انتخاب میکنید 2 سوال وجود دارد که باید پاسخ آنها را بدانید.

برای شروع به دیجیتال مارکتینگ به چه مقدار سرمایه نیاز است؟

برای اینکه بفهمید برای شروع بازاریابی آنلاین باید چه مقدار هزینه بکنید باید ابتدا اهداف خود را تعیین کنید. شروع بازاریابی آنلاین بسته به اینکه هدف شما از آن چیست میتواند کمی متفاوت باشد.

زمانی که شما به درستی و با موفقیت شروع کردید، هدف نهایی شما باید سرمایه گذاری با بازده باشد (ROI). از این گذشته اگر سرمایه گذاری شما برای تجارتتان سودآور نیست چرا در حال بازاریابی آنلاین میباشید؟

کلیک افراد یا هدایت آنها به یک صفحه دیگر برای کسب‌و‌کار شما هیچ پولی کسب نمیکند. در واقع کسب درامد از طریق فروش است.

با توجه به این نکته اولین چیزی که شما باید قبل از تعیین بودجه برای شروع تعیین بکنید این است که آیا هزینه که شما برای بازاریابی انجام میدهید چقدر برای شما سود به همراه دارد؟ و با توجه به آن شما باید بودجه خود را تعیین بکنید تا دچار شکست سنگین نشوید.

برای چه کسانی بازاریابی میکنید؟

هنگامی که دانستید که از دیجیتال مارکتینگ چقدر می توانید درآمد کسب کنید ، باید مشخص کنید برای چه کسانی بازاریابی را انجام می دهید. این امر بسیار مهم است زیرا برای جذب مشتری‌های مختلف باید از تاکتیک های مختلفی برای جذب آنها استفاده بکنید.

پس حتما مشتری های خود را درک کنید و بدانید آنها چه میخواهند، بدون این نمیتوانید یک روش خوب برای بازاریابی داشته باشید !

احتمالا شما زمانی که برای خرید یا بازدید از یک فروشگاه می‌روید از شما میپرسند که از کجا با آنها آشنا شده‌اید. پس از مشتریان خود بپرسید که چگونه شما را پیدا کرده‌اند و چه چیزی آنها را متقاعد به خرید محصول شما کرده است.

دیجیتال مارکتینگ در موبایل چقدر متفاوت است؟

احتمالا همانگونه که تصور میکنید، دیجیتال مارکتینگ در موبایل با دیجیتال مارکتینگ در دسکتاپ بسیار متفاوت است. این اختلافات از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند زیرا تلفن های هوشمند اکنون وسیله اصلی هستند که مردم برای تعامل با اینترنت از آن استفاده می کنند.

60 درصد کاربران اینترنت از تلفن های هوشمند استفاده میکنند به همین دلیل تاثیر عمیقی بر بازاریابی دیجیتال گذاشته است. به همسن دلیل خوب است تصور کنید که مشتریان شما از طریق گوشی هوشمند با شما در ارتباط هستند. پس بهتر است تبلیغات خود را برای گوشی های هوشمند بهینه سازی کنید.

نتیجه

دیجیتال مارکتینگ بازاریابی آینده است. علاوه بر تمام مزایایی که در طول این مقاله بحث کرده ایم ، می توانید نتایج تلاش های دیجیتال مارکتینگ خود را با دقت باورنکردنی پیگیری کنید و با ما به اشتراک بگذارید ، به این معنی که به راحتی می توان فهمید که کدام استراتژی ها نتایج سودآوری را تولید می کنند و کدام یک نیاز به کار و بررسی بیشتر دارند.

سامیار

متخصص دنیای مجازی و علاقه مند به دنیای برنامه نویسی، هک و امنیت. پیگیر باشید :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا