آموزش

راه های کسب درآمد از اینترنت

چگونه از اینترنت پول دربیاوریم؟

چگونه از اینترنت کسب درآمد کنیم؟

در گذشته کسب درآمد معمولا فقط از طریق مسیر های سنتی (آفلاین) امکان پذیر بود. اما امروزه با روی کار آمدن اینترنت و دسترسی آسان به آن، شکل های جدید از کسب درآمد را به وجود آورده است که در ادامه به معرفی برخی از روش های کسب درآمد از اینترنت می پردازیم.

1- ساخت وب سایت شخصی

بهترین کار برای نشان دادن مهارت های شخصی خود، این است که یک سایت شخصی طراحی کرده و در آن به اشتراک گذاشتن مهارت های شخصی خود بپردازیم. این کار باعث می شود تا مدیران پروژه شناخت کامل تری از شما داشته باشند.

2- اهرم linkedin

لینکدین یک شبکه اجتماعی برای حرفه ای ها است! فرقی نمی کند که شما مدیر یک شرکت، دانشجوی دانشگاه و یا متخصص کامپیوتر باشید، اگر در کار خود حرفه ای هستید و به دنبال ارتباط و آشنایی با همکاران خود هستید یا به دنبال کسب در آمد در حوزه فعالیت خودتان هستید، این شبکه اجتماعی بهترین انتخاب در این زمینه می باشد.

3-  آموزش

روش بعدی کسب درآمد از اینترنت تدریس است اما منظور ما تدریس خصوصی نیست. در واقع ، منظور ما ایجاد دوره و آموزش حرفه ای در بستر اینترنت است. به عنوان مثال شما با هر مهارتی که دارید (مانند طراحی سایت ، برنامه نویسی و غیره) می توانید دوره های خود را ضبط کرده و برای ارائه آماده کنید و در سایت های مختلف قرار دهید و به کسب درآمد برسید. این کار به مدرک نیاز ندارد تنها چیزی که نیاز دارد مهارت و توانایی در حوزه ای است که در آن کار می کنید. حتی میتوانید کتاب هایی در حوزه کاری خود بنویسید تا با فروش آن کتاب ها کسب درآمد کنید.

4- فریلنسینگ

اگر شما دارای یک مهارت خاص باشید، میتوانید از راه دور این خدمات را ارائه دهید، فریلنسینگ بهترین پیشنهاد برای شما است. شما میتوانید با استفاده از سایت های Freelancer و Upwork و همچنین سایت های شغلی بزرگ مانند Indeed شغلی مرتبط با حوزه کاری خود پیدا کرده و کسب درآمد کنید. امروزه با وجود شبکه اجتماعی اینستاگرام، فریلنسری به یک شغل پردرآمد تبدیل شده است.

5- در سایت های معتبر برنامه نویسی ثبت نام کنید

اگر می خواهید شخصی شما را به عنوان فریلنسر استخدام کند، حساب خود را در سایت های معتبر برنامه نویسی ایجاد کنید. در ابتدا می توانید کار خود را از GitHub شروع کنید. اگر چیز جدید یاد گرفید روی یک پروژه کوچک کار کنید و آن را در GitHub آپلود کنید تا کاربران و مدیران پروژه ببینند و به شما امتیاز دهند. هرچه امتیاز شما بیشتر شود، درخواست های کار شما بیشتر شده و این کار باعث بیشتر شدن اعتبار شما در حوزه کاریتان میشود.

6- ایجاد و فروش محصولات دیجیتالی

محصولات دیجیتالی می توانند با توسعه وب، راهی عالی برای کسب درآمد از اینترنت باشند. این روش همچنین یک روش عالی برای ایجاد درآمد پس از بازاریابی است. شما این فرصت را به عنوان یک توسعه دهنده وب دارید که بتوانید محصولات دیجیتالی خود را از ابتدا به آسانی ایجاد و کدگذاری کنید.

بیشتر اوقات می توانید این کار را به صورت رایگان انجام دهید، به این معنی که هر آنچه بدست می آورید در اصل سود خالص است (منهای هزینه های بازاریابی و مالیات). تقریباً برای همه افراد ایجاد و فروش محصولات دیجیتال هزینه دارد ولی برای شما که یک توسعه دهنده وب هستید، رایگان است.

7- با استفاده از React Native ، Vue Native ، Ionic ، Expo یا Flutter برنامه های تلفن همراه بسازید

به طور معمول ایجاد برنامه های تلفن همراه کاری نیست که یک توسعه دهنده وب انجام دهد، اما به لطف ابزارهایی مانند React Native ، Vue Native ، Ionic ، Expo و Flutter از طرف Google ، اکنون برای توسعه دهندگان وب امکان پذیر است و این کار را بسیار آسان کرده است.

8- وبلاگ نویسی

وبلاگ نویسی نسبت به سایر روش‌های کسب درآمد از طریق اینترنت قدیمی‌تر است، ولی با وجود الگوریتم‌های جدید در جستجوگرها، هنوز هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یک وبلاگ نویس می‌تواند به دنبال یک موضوع خاص باشد و از طریق seo کردن مطالب خود، وبلاگ خود را به صفحهاول گوگل بیاورد. بنابراین با قرار دادن بنرهای تبلیغاتی مربوط به سایر حرفه‌ها و مواردی از این قبیل، زمینه کسب درآمد خود را فراهم کند.

9 متخصص سئو (SEO)

سئو از کلمه Search Engine Optimization گرفته شده و به معنی بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو می باشد. بهینه سازی وب سایت نیازمند یادگیری الگوریتم های موتورهای جستجو و تجربه است. این بدان معنا است که فرایند ساده ای نیست زیرا برای این که شما یک وب سایت بهینه و کاربر پسند داشته باشید، دائما باید در حال ساختن محتوای با کیفیت و بهینه باشید. از همه مهم تر وب سایت خود را با آخرین تغییرات موتور های جست و جو تطبیق دهید.

وقتی که شما وب سایت خود را برای موتورهای جستجو و کاربران بهینه می کنید، در سرچ ها بیشتر نمایش داده میشود و مخاطبین بیشتری میتوانند وب سایت و محصولات و خدمات شما را پیدا کنند. یکی از بزرگ ترین مزایای سئو این است که شما مجبور به پرداخت هزینه های تبلیغات نیستید.

10- دیجیتال مارکتینگ

بطور کلی افرادی که از طریق ابزارهای دیجیتال، بازاریابی می‌کنند را دیجیتال مارکتینگ می گویند. اگر بخواهیم کمی دقیق‌ تر توضیح دهیم، دیجیتال مارکتر کسی است که بتواند با ابزارهای بازاریابی دیجیتال برای برقراری ارتباط موثر با مخاطبان استفاده کند و آن‌ها را متقاعد کند که اقدام خاصی در راستای اهداف بازاریابی مورد نظر انجام دهند.

دیجیتال مارکتینگ (Digital marketing) شاخه‌های گوناگونی دارد. فردی که فعالیت و خدمات دیجیتال مارکتینگ انجام می‌دهد می‌تواند در یک یا چند مورد از شاخه‌های زیر فعالیت داشته باشد:

  • چیدن استراتژی محتوا و تولید محتوا؛
  • طراحی سایت و خدمات UI و UX؛
  • سئو و بهینه سازی سایت برای گوگل؛
  • تحلیل داده و آمار؛
  • تصویر برداری و فیلم برداری؛
  • تدوین و انیمیشن؛
  • تصویر سازی و گرافیک؛
  • برنامه نویسی و ساخت اپلیکیشن؛
  • تبلیغات و بازاریابی؛
  • مدیریت شبکه های اجتماعی؛
  • ادمین سایت یا شبکه اجتماعی.

11- پشتیبانی نرم افزار

کارشناس پشتيبان نرم افزار معمولا در شرکت هاي توليد کننده نرم افزار و يا مراکز تعميرات و پشتيباني، وظيفه حل مشکلات کاربران نرم افزار را بر عهده دارد. در بیشتر شرکت هاي توليد کننده نرم افزار يک بخش به نام واحد پشتيباني وجود دارد که در آن افراد متخصص پشتيباني به مشتريان شرکت پشتیبانی می دهند تا مشکلات مشتریان را حل کنند.

به عنوان مثال در صورتي که شما کارشناس پشتيباني از نرم افزارهاي شرکت مايکروسافت باشيد، در طول روز احتمالا کاربران بسياري که از نرم افزارهاي Office ور غیره استفاده مي کنند از طريق مختلف مثل ايميل، چت آنلاين و يا سرويس هاي خاص شرکت، با شما ارتباط برقرار می کنند تا مشکلاتی که برایشان پیش آمده است را حل کنید.

12- ادمین شبکه های اجتماعی

ادمین شبکه های اجتماعی باید دقیقاً بداند که باید چه محتواهایی تولید کند تا مطابق با نیاز های کاربران باشد. زیرا در دنیای شبکه های اجتماعی که رقابت بسیار زیاد و تنگاتنگ است باید بدانیم چطور رقابت و محتوای مناسب هر شبکه را تولید کند.

برای این کار باید مهارت هایی مانند نویسندگی، دانستن تفاوت شبکه های اجتماعی، شناخت عمومی از مردم و جهان، شوخ طبی، درست حرف زدن ، پیگیری و مانیتور کردن داده ها را داشته باشد.

خوب است بدانید که امروزه شغل ادمین اینستاگرام جزو پردرآمد ترین شغل های محسوب میشود.

13- دستیار مجازی

تقریبا هر کسب و کار کوچکی برای هدایت وظایف اجرایی اش، به کمک نیاز دارد. دستیاران مجازی طیف متنوعی از وظایف را انجام می‌دهند که منشی‌ها معمولا انجام می‌دادند، از جمله هماهنگی‌های سفر، پرداخت صورت‌ حساب‌ ها، یا مدیریت تسویه‌ ی هزینه ‌ها. دستیاران مجازی از منزل یا هرکجا که به اینترنت دسترسی داشته باشند، فعالیت می‌کنند. آنها معمولا از طریق تلفن هوشمند، ایمیل، یا شبکه های اجتماعی از طرف مدیرشان با مشتریان در تعامل هستند.

14- خدمات رزومه نویسی

رزومه کاری (Resume) نوشته ای است که پیشینه سوابق تحصیلی، مهارت های شغلی، تجربیات کاری و مهارت های فرد نوشته می شود. در واقع شرکت های مختلف برای استخدام افراد، نیاز به نوعی پیش زمینه دارند تا بتوانند از میان درخواست های موجود مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایند. از این رو نیاز به داشتن رزومه مناسب برای فرد متقاضی کار بسیار ضروری می باشد. رزومه ‌نویسی می‌تواند یک کسب و کار خانگی و اینترنتی بزرگ به ‌شمار بیاید.

بیشتر بخوانید: 24 کار برای کسب درآمد در منزل

علی پازکی

علاقه مند به حوزه امنیت و تکنولوژی

یک دیدگاه

  1. مطالب زیبا و جالب است ولی نیاز به مهارت در هر زمینه میباشد .بهتر مهارت نیز یاد داده شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا