معرفی 7 ابزار مناسب برای تحلیل سایت

نحوه تحلیل سایت
آمار و ارقام سایت یکی از مهم ترین شاخص های بررسی یک وب سایت است. با داده هایی که از تحلیل سایت به دست می آورید به راحتی می توانید متوجه شوید که چه تعداد بازدیدکننده به وب سایت شما می آیند، چه مدت زمانی را در آنجا می گذرانند، چند درصد از آنها عضو می شوند و بیشتر چه نوع محتوایی مورد پسندشان است. در این مطلب به معرفی ابزارهای تحلیل سایت می پردازیم. این ابزارها اطلاعات مفیدی را در اختیار شما می گذارند که در نهایت میتواند درآمد شما را افزایش دهد.
1- گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)
گوگل آنالیتیکس قوی ترین پلتفرم برای تحلیل وب سایت در جهان است که حدود 30 میلیون وب سایت به طور فعال از آن استفاده می کنند.
این پلتفرم ابزارهای رایگان و پولی را به وب سایت ها ارائه می دهد که به نوبه خود می توانند از آنها برای به دست آوردن درک عمیق تری از مشتریان و رفتار آنها استفاده کنند. این ابزار صرف نظر از اینکه سایت شما فروشگاهی باشد یا سرگرمی و یا هر صنعت دیگری ، میتواند نمای کاملی از نحوه تعامل مشتریان با محتوای شما و صفحاتی که با موفقیت پیاده سازی شده و یا موفقیت امیز نبوده ، ارائه دهد.
گوگل آنالیتیکس یک طرح یا بسته رایگان را ارائه می دهد که برای شرکت ها یا سایت های کوچک و متوسط مناسب است. طرح رایگان آن از ویژگیهای مفیدی برخوردار است که تقریبا همه چیز از جمله تجزیه و تحلیل دادهها، گزارشدهی، جمع آوری و مدیریت دادهها، یکپارچهسازیها و موارد دیگر را پوشش میدهد. با این حال، یک نسخه پریمیوم پولی (به نام 360 Google Analytics) نیز وجود دارد که برای شرکتها و سایت های بزرگتر که نیاز به تحلیل گسترده تری دارند ، وجود دارد.
2- ابزار تحلیل سایت SimilarWeb
SimilarWeb یک پلتفرم منحصر به فرد برای تجزیه و تحلیل داده است که اطلاعات مربوط به عملکرد، ترافیک و سایر جنبه های یک وب سایت را از صدها منبع مختلف جمع آوری کرده و آن را در یک مجموعه داده واحد ترکیب می کند. این پلتفرم به صاحبان کسب و کار این فرصت را می دهد تا روندهای فعلی در کسب و کار خود را ببینند و از استراتژی هایی برای افزایش موفقیت و درآمد کلی استفاده کنید.
SimilarWeb راه حل های مختلفی را بسته به نیاز شما چه در رشد کسب و کار شما از طریق راه حل های بازاریابی باشد، چه شناخت بیشتر نسبت به رقبای خود ، ارائه می دهد تا به سادگی فروش خود را بهبود می دهید. این سرویس به مدت 3 ماه رایگان است.
3- Clicky
Clicky یک ابزار تجزیه و تحلیل سایت است که به صاحبان وب سایت اجازه می دهد تا از طریق یک رابط کاربری ساده، فعالیت وب سایت خود را به صورت Real-Time نظارت کنند.
این ابزار یک پلتفرم تجزیه و تحلیل وب است که بیش از 13 سال است که به وب سایت ها و صاحبان مشاغل کمک می کند تا اقدامات آنلاین را در هر لحظه نظارت کنند. اغلب به عنوان یک جایگزین کاربرپسند برای Google Analytics با بسیاری از ویژگی های مشابه، اما با دید بسیار واضح تر از داده ها ، توصیف می شود.
برای شروع استفاده از Clicky، کاربران ابتدا باید یک حساب کاربری ایجاد کنند. پس از آن، یک کلید سایت مدیریت به همراه یک کد رهگیری ارسال می شود که باید به صورت دستی در قالب پلتفرم نصب شود، یا می توانید از افزونه کلیکی استفاده کنید. پس از تکمیل این فرآیند، ردیابی بازدیدهای وب سایت آغاز می شود.
این ابزار هم نسخه رایگان و هم نسخه پولی دارد و تفاوت بین این دو در تعداد وب سایت هایی که می توانید در آن ثبت کنید و یکسری ویژگی های بخصوص است. نکته جالب این است که همه کاربران جدید می توانند یک دوره 21 روزه رایگان دریافت کنند که می توانند تا حداکثر 3 وب سایت را در آن به ثبت برسانند.
4- Matomo
Matomo یک ابزار تحلیل آمار وب سایت است که در حال حاضر در بیش از 190 کشور و با بیش از 1 میلیون کاربر فعال وجود دارد. این ابزار قدرتمندی است که به شما امکان می دهد کل مسیر کاربر را در وب سایت خود ردیابی کنید.
یکی از بزرگترین نقاط فروش این ابزار این است که نه تنها یک پلتفرم غنی از ویژگی ها است بلکه به کاربر اجازه می دهد که کنترل داده و مالکیت کامل و حفاظت از همه داده های حساس را داشته باشد. به این معنا که هیچ شخص ثالثی هرگز به داده های حساس شما دسترسی نخواهد داشت زیرا تمام اطلاعات با یک راه حل داخلی در سرورهای شما ذخیره می شود.
یک دوره آزمایشی رایگان 21 روزه برای هر کاربر تازه ثبت نام شده وجود دارد ، بنابراین می توانید قبل از انتخاب طرح پولی ، این ابزار را تست کنید. قیمت برنامه های پولی نیز به فرم بستر مورد استفاده و ترافیک ماهانه بستگی دارد.
5- Finteza
ابزار Finteza نیز مانند بقیه ابزارهایی که در بالا معرفی شد ، به کسب و کارها کمک می کند تا درک بهتری از رفتار کاربران و مدیریت کارآمدتر کمپین های تبلیغاتی داشته باشند. همچنین کمک می کند تا برخی از بزرگترین مسائل در تجزیه و تحلیل ترافیک وب را حل کنند.
نمونه هایی از ویژگی های این ابزار این است که یک ربات خودکار دارد که ترافیک بد را تشخیص می دهد و کلاهبرداران و هکرهای بالقوه را شناسایی می کند، به طوری که اطلاعات شما فقط بر اساس داده های واقعی باشد. علاوه بر این، گزارشهای دقیقی در مورد ویژگیهای مخاطبان شما ارائه میدهد، از جمله این ویژگی ها ، نوع دستگاه و مدلی که هنگام مرور سایت شما در حال استفاده هستند، ISP ،IP، مرورگر، موقعیت جغرافیایی و زبانی که کاربران از آن استفاده میکنند را به شما ارائه می دهد بدون اینکه حریم خصوصی آنها را نقض کند.
هر کاربر جدید می تواند یک دوره آزمایشی رایگان 30 روزه دریافت کند. پس از آن، آنها می توانند یک طرح پولی را انتخاب کنند.
6- ابزار تحلیل سایت Woopra
Woopra از یک فناوری انحصاری استفاده می کند تا جزئیاتی را در مورد مشتریان فردی به شما ارائه دهد، در پروفایل افراد، می توانید کل سفر کاربر را برای هر بازدید کننده از سایت مشاهده کنید.
برای تجزیه و تحلیل و بهینه سازی تجربه مشتری، Woopra مجموعه ای از ادغام ها را با بیش از 50 پلتفرم مختلف مانند Salesforce ، Zendesk و بسیاری دیگر ارائه می دهد. یک ابزار رایگان است که دارای همه ویژگیهای اصلی است ، اما ویژگیهای خاص، مانند تقسیمبندی رفتاری، در نسخه رایگان آن در دسترس نیستند.
7- Screaming Frog SEO
کافیست آدرس وب سایت خود را وارد کنید و در عرض چند دقیقه (بسته به اندازه سایت و سرعت خزیدن ربات)، اطلاعات کلی درباره وب سایت خود بدست آورید. این ابزار فوق العاده ، لینک های خراب و یا غیرقابل استفاده را پیدا می کند و همچنین شما می توانید از طریق این ابزار به اصلاح آن بپردازید. صفحات 404 را بررسی می کند و شما با این اطلاعات از سئوی سایت خود می توانید تجزیه و تحلیل خوبی داشته باشید.
Screaming Frog SEO همچنین می تواند به یافتن محل دقیق خطاهای دریافت شده به ابزارهایی مانند Google PageSpeed و Pingdom کمک کند. این ابزار یک نسخه رایگان دارد که محدود به خزیدن 500 URL است.
سخن پایانی
با ترکیب مناسب ابزارهای تجزیه و تحلیل سایت ، می توانید بازاریابی سایت خود را بهتر کنید ، استراتژی خود را بهبود دهید و در نهایت به فروش بالا برسید. در این مطلب به معرفی 7 ابزار مناسب برای تحلیل آمار وب سایت پرداختیم ، امیدوارم ابزارهایی که در بالا معرفی کردیم برای شما مفید بوده باشد. موفق باشید.
بیشتر بخوانید: معرفی انواع توسعه دهندگان و بررسی تفاوت آن ها
