رپورتاژ آگهی

۷ راه افزایش سرعت وردپرس

۷ راه افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس هم توسط موتورهای جستجو و هم توسط مردم مد نظر قرار می‌گیرد زیرا شما باعث می‌شوید وب‌سایت از نظر خزیدن توسط ربات‌های گوگل وضعیت بهتری داشته باشد. به نظر می‌رسد این روزها همه عجله دارند که زودتر به اطلاعات مورد نظرشان دست پیدا کنند. از آنجا که بیش از ٪۴۰ سایت‌ها وردپرسی هستند بنابراین افزایش سرعت وردپرس بسیار اهمیت دارد. در این مقاله ۷ راه افزایش سرعت در وردپرس را توضیح خواهیم داد.

روش‌های افزایش سرعت در وردپرس

روش‌های افزایش سرعت در وردپرس

یک پنل مدیریتی وردپرس که عملکرد ضعیفی دارد، بر کار و کارآیی زمان شما در هنگام مدیریت وب‌سایت تأثیر می‌گذارد، به خصوص که مدیریت داشبورد شما ممکن است دشوار شود.

علاوه بر این، بازدیدکنندگان منتظر بارگذاری وب سایت شما نیز نخواهند بود. اگر چیزی آنطور که آنها می‌خواهند کار نمی‌کند، به سراغ سایر رقبا میروند و بدتر از آن، بسیاری از آنها هرگز برنخواهند گشت.

یک مطالعه توسط پورنت در سال 2019 نشان داد که 5 ثانیه اول زمان بارگذاری صفحه بیشترین تأثیر را بر نرخ تبدیل دارد. همچنین نشان داد که نرخ تبدیل با هر ثانیه بارگذاری به طور متوسط 4.42 درصد کاهش می‌یابد.

برای یک افزایش سرعت وب سایت وردپرس ، لازم نیست همه این راه حل‌ها را به طور همزمان امتحان کنید. بسته به نیاز خود، می‌توانید تنها از تعدادی از آنها استفاده کنید.

۱. انتخاب ارائه‌دهنده هاست با کیفیت

یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای اینکه یک سایت وردپرسی سریع داشته باشید خرید هاست وردپرس پرسرعت است. برای این‌کار کمی‌در مورد شرکت‌های‌ میزبانی مختلف تحقیق کنید. برای هر شرکت هاستینگ ایمیلی ارسال کنید و قبل از انتخاب، از زمان پاسخگویی و پشتیبانی مشتری آن‌ها مطلع شوید. ببینید آیا شرکت میزبان شما از mod_pagespeed گوگل استفاده می‌کند یا خیر. این قابلیت سرور شما را برای سرعت پیکربندی می‌کند.

۲. استفاده از CDN

استفاده از CDN

CDN (شبکه تحویل محتوا) نیز گزینه مهم دیگری برای افزایش سرعت سایت وردپرس شما است. مهم نیست که چه نوع سایتی را اجرا می‌کنید، CDN زمان بارگذاری بهتری را برای وب سایت شما ارائه می‌دهد.

جهت این کار چند گزینه عالی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید، مانند CloudwaysCDN، CloudFlare و jsDelivr.

۳. بهینه سازی تصاویر

تصاویر می‌توانند سرعت وب سایت‌ها را به شدت کاهش دهند، به خصوص وب سایت‌های فشرده نشده و بهینه نشده. چند راه برای جلوگیری از این وجود دارد:

  • تصاویر را قبل از آپلود آنها بهینه کنید و آنها را با وضوح صحیح برش دهید.
  • افزونه ای به نام Wp Smush.it را نصب کنید. این افرونه تصاویر شما را فشرده می‌کند و تمام داده‌های متا را حذف می‌کند.

۴. فشرده سازی فایل‌ها با GZIP

فشرده سازی فایل‌ها با GZIP

فشرده سازی فایل‌ها در رایانه محلی شما می‌تواند فضای دیسک زیادی را آزاد کند. به طور مشابه، برای وب، می‌توانیم از فشرده سازی GZIP استفاده کنیم. این مانور به طور چشمگیری استفاده از پهنای باند و زمان لازم برای دسترسی به وب سایت شما را کاهش می‌دهد. GZIP فایل‌های مختلف را فشرده می‌کند تا هر زمان که بازدیدکننده سعی می‌کند به وب سایت شما دسترسی پیدا کند. مرورگر آنها ابتدا باید وب سایت را از حالت فشرده خارج کند. این فرآیند استفاده از پهنای باند را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.

۵. از ریدایرکت خودداری کنید

تغییر مسیرهای یا ریدایرکت چیزی است که باید مراقب آن باشید. تغییر مسیرهای ساده مانند تغییر مسیر 301، HTTP به HTTPS یا www به غیر www (برعکس) خوب هستند. و بسیاری از اوقات این موارد در مناطق خاصی از وب سایت شما مورد نیاز است. با این حال، هر کدام هزینه ای برای عملکرد سایت شما دارد. و اگر شروع به انباشتن تغییر مسیرها روی هم کردید، مهم است که بدانید آنها چگونه بر سایت شما تأثیر می‌گذارند. این در مورد تغییر مسیر صفحه و پست، تغییر مسیر تصویر و همه چیز صدق می‌کند.

۶. افزونه کش وردپرس را نصب کنید.

یکی از محبوب ترین روش‌ها برای افزایش سرعت سایت استفاده از افزونه کش است. یک افزونه کش، نمای نهایی سایت شما را برای بازدیدکنندگان بعدی ذخیره می‌کند. این بدان معنی است که وردپرس شما مجبور نیست آن را برای هر فردی که سایت را مشاهده می‌کند ایجاد کند. این داده‌ها می‌تواند شامل کدهای HTML، JS و CSS، تصاویر، فونت‌ها و فایل‌های فلش باشد.

۷. بارگذاری محتوا با lazy load

بارگذاری تنبل یک تکنیک قدیمی‌برای بهینه سازی سرعت وردپرس است، که در آن تصاویر با اسکرول کردن کاربر به پایین صفحه بارگذاری می‌شوند. ایده این است که همه عناصر صفحه را به یکباره بارگذاری نکنید زیرا باعث استرس روی سرور می‌شود و در نتیجه زمان بارگذاری کندتر می‌شود. بلکه تصاویر را در زمانی که کاربر به قسمتی از صفحه که تصویر در آن قرار می‌گیرد می‌رسد بارگیری می‌کند.

این مطلب یک رپرتاژ تبلیغاتی است و کالی بویز مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.

نرگس مدحی

علاقه مند به مباحث کامپیوتر و برنامه نویسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا