آموزش

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت بدون استفاده از ابزار

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

صفحات وب از چندین عنصر بصری تشکیل شده اند که شامل متن، لینک ها و تصاویر می باشد. همانطور که میدانید، جذابیتی که یک متن پیدا میکند به فونت آن بستگی دارد. شاید نحوه پیدا کردن فونت وب سایت برای شما هم سوال باشد که در ادامه مطلب این مورد را بررسی می کنیم.

حال چگونه می توان فونت یک وب سایت را بدون نصب هیچ برنامه و افزونه ای پیدا کرد؟ روش های زیادی مانند سایت های آنلاین، ابزارهای OCR و افزونه های مرورگرها وجود دارند که می توانند به شما در انجام این کار کمک کنند اما هدف ما بدون استفاده از هیچ یک از این ابزارها است. در روشی که در ادامه آموزش بررسی میکنیم، می توانید به آسانی اسم فونت یک وب سایت را تنها از طریق یک مرورگر وب مانند فایرفاکس یا کروم پیدا کنید.

شناسایی فونت سایت با استفاده از فایرفاکس

برای این کار ابتدا وب سایتی که قصد شناسایی فونت آن را دارید را از طریق مرورگر فایرفاکس باز کرده و بر روی متنی که می خواهید فونت آن را شناسایی کنید، کلیک راست کنید. از منوی زمینه بر روی گزینه آخر که Inspect Element می باشد کلیک کنید. با این کار قسمت Developer Tools در پایین صفحه باز می شود.

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

به دنبال تب Fonts بگردید که در گوشه سمت راست قسمت ابزارها قرار دارد.

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

در این قسمت مرورگر فایرفاکس نام فونت، اندازه، ارتفاع خط، فاصله، وزن را نمایش می دهد.

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

اگر در تب فونت ها به پایین اسکرول کرده و روی گزینه All Fonts on Page کلیک کنید، این برگه تمام فونت‌هایی که در صفحه فعلی پیدا شده‌اند را نمایش دهد. علاوه بر این، فایرفاکس پیش نمایشی از هر سبک فونت را نیز به شما نشان می دهد.

شناسایی فونت وب سایت با استفاده از Chrome

در این مورد هم همانند روش قبلی روی متنی که میخواهیم فونت آن را شناسایی کنیم کلیک راست کرده و گزینه Inspect Element را میزنیم. مرورگر کروم ابزارهای Developer را در سمت راست صفحه بارگیری می کند.

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

سپس بر روی تب Computed کلیک میکنیم تا خانواده فونت، اندازه فونت و غیره را نشان دهد.

نحوه پیدا کردن فونت وب سایت

مرورگر نوع فونت، اندازه، سبک، ارتفاع و گزینه های دیگر را نمایش می دهد. به نظر می رسد در کروم مانند فایرفاکس راهی برای نمایش اطلاعات مربوط به تمام فونت‌ها در صفحه وب وجود ندارد.

پس از پیدا کردن فونت وب سایت، می توانید برای دریافت آن از وب سایت های شخص ثالث اقدام کنید. اگر مراحل بالا را پیچیده می‌دانید، می‌توانید از افزونه ای مانند Font Finder استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

وحید خاک پور

متولد 76. مبتدی در همه چیز. علاقه مند به یادگیری و به اشتراک گذاشتن تجربه های مفید

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا