نحوه حذف Gmail به صورت کامل (روش دائمی)

آموزش حذف اکانت گوگل یا جیمیل (Gmail)

نحوه حذف Gmail

آیا قصد دارید تا حساب کاربری gmail خود را حذف کنید؟ شاید شما بخواهید یک حساب جدید با نام بهتر ایجاد کنید، یا از شر اکانتی خلاص شوید که تا حالا هرگز از آن استفاده نکرده اید، یا بخواهید از خدمات ایمیل یک شرکت دیگر استفاده کنید. پس در ادامه این مقاله به نحوه حذف gmail خواهیم پرداخت.

بهتر است قبل از حذف حساب gmail خود این را به خاطر داشته باشید که حذف حساب gmail یک فرآیند دائمی است و پس از حذف اکانت جیمیل، شما نمی توانید دوباره آن را برگردانید!! و حتی نمی توانید با همان آدرسِ جیمیل یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید و همچنین هیچ کس دیگری نمی تواند از آن آدرس استفاده کند. گوگل گزینه ای را برای ذخیره ایمیل ها به شما می دهد ، اما در غیر این صورت ، تاریخچه ایمیل شما برای همیشه از بین خواهد رفت. با در نظر داشتن این موارد ، اگر هنوز هم برای حذف اکانت جیمیل مُصر هستید، در ادامه با ما باشید.

گام اول: وارد حساب گوگل خود شوید

شما همواره می توانید با زدن روی تصویر پروفایل خود در gmail ، وارد حساب کاربری خود در گوگل شوید. یا می توانید با زدن روی این لینک، وارد حساب کاربری خود شوید.

حساب گوگل
تنظیمات امنیتی حساب گوگل

هنگامی که در حساب گوگل خود هستید ، به منوی سمت چپ نگاه کنید و Data and personalization را انتخاب کنید. این بخش شامل گزینه های حفظ حریم خصوصی ، ذخیره داده ها و بسیاری از تنظیمات مهم از جمله امکان حذف حساب gmail شما می شود.

گام دوم: گزینه Delete a service or your account را انتخاب کنید

در بخش Data and personalization ، به پایین صفحه پیمایش کنید تا قسمت Download, delete, or make a plan for your data را پیدا کنید.

Delete a Google service

در اینجا گزینه ای را انتخاب کنید که می گوید Delete a service or your account . در این قسمت است که می توانید حساب جیمیل خود را حذف کنید.

گام سوم: گزینه Delete a Google service را بزنید

در صفحه زیر، گزینه Delete a Google service را برای ادامه انتخاب کنید. در این صفحه همچنین می توانید برای حذف کامل اکانت گوگل ، گزینه delete your Google account را انتخاب کنید، اما اگر فقط می خواهید از شر gmail خلاص شوید، زدن این گزینه لازم نیست.

Delete a Google service

در این مرحله ، گوگل از شما می خواهد دوباره با رمز ورود به حساب خود وارد شوید. در این مرحله، همچنین می توانید گزینه Download your data را بزنید تا اطلاعات مهمی مانند مکالمات ایمیل را ذخیره کنید و بعد از حذف gmail ، آن ها را داشته باشید.

همچنین اگر هنوز برای حذف اکانت جیمیل خود مطمئن نیستید، با زدن روی گزینه Make a plan for your account ، می توانید جزئیات بیشتری برای عدم فعالیت حساب خود ایجاد کنید و می‌توانید از این ابزار برای تنظیم خودکار حساب خود استفاده کنید تا اگر برای یک دوره مشخص استفاده نشود، به طور خودکار حذف شود.

گام چهارم: حذف جیمیل و تمام!

اکنون همه سرویس های گوگل را که در حال حاضر برای شما فعال هستند، مشاهده خواهید کرد. به دنبال Gmail باشید و آیکون سطل زباله را انتخاب کنید تا روند حذف آن شروع شود.

حذف جیمیل
نحوه حذف Gmail

گوگل اکنون به شما نیاز دارد تا ایمیل جدیدی را برای تایید هویت خود وارد کنید. این آدرس ایمیل جدید نمی تواند یک آدرس Gmail باشد و باید از ایمیل دیگر کمپانی ها استفاده کنید (مانند Yahoo , Outlook , Live). اگر قبلاً حساب ایمیل جدیدی تنظیم نکرده اید، الان وقت آن رسیده است تا این کار را انجام دهید. اگر قبلاً آدرس ایمیل ثانویه را برای حساب گوگل خود وارد کرده باشید ، گوگل به طور خودکار این ایمیل را برای استفاده انتخاب می کند.

گوگل اکنون یک ایمیل تأیید را در به آن آدرس برای شما ارسال می کند، سپس ایمیل را باز کنید و روی پیوند کلیک کنید تا حساب جیمیل خود را حذف کنید.

نکته: اگر از gmail به صورت آفلاین استفاده می کنید ، احتمالاً مرورگر شما برخی از اطلاعات مشکل ساز را ذخیره کرده است. برای جلوگیری از این مشکلات ، حافظه نهان مرورگر و کوکی های موجود در مرورگر خود را پاک کنید تا مطمئن شوید که هرگونه داده ذخیره شده در gmail شما از بین رفته است.

امیدوارم از این آموزش استفاده کرده باشید.

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.