آموزش

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

امروزه شبکه های اجتماعی نقش به خصوصی در زندگی ما ایفا می کنند و حضور در این شبکه ها علاوه بر با خبر شدن از دنیای پیرامون خود، برای عده ای می تواند بستری برای کسب و کار و برای عده ای دیگر ابزار ارتباط با دوستان و دیگر مزایا را به همراه داشته باشد. در هر شبکه اجتماعی برای استفاده کردن از آن باید یک حساب کاربری برای خودتان بسازید و یکی از مهم ترین حقوق هر کاربر در هر شبکه اجتماعی حذف حساب کاربری (دیلیت اکانت) که شامل مواردی همچون پیام ها، رسانه ها و هر آنچه که در حساب کاربری است می باشد. ولی چگونه حساب کاربری خود را از شبکه اجتماعی مورد نظر حذف کنیم؟

حذف حساب کاربری واتساپ در اندروید

ابتدا روی سه نقطه بالای صفحه کلیک کرده و از منو گزینه Settings را انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

پس از ورود به تنظیمات وارد بخش Account شده و در بر روی Delete My Account کلیک می کنیم.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

و در کادر موردنظر شماره تلفن حساب خود را نوشته و روی DELETE MY ACCOUNT کلیک می کنیم تا حساب کاربری واتساپ خود را حذف کنیم.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

حذف حساب کاربری تلگرام

برای حذف اکانت تلگرام خود، ابتدا وارد لینک دیلیت اکانت تلگرام می شویم.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

شماره تلفن خود را وارد کرده و کلید Next را فشار دهید. در این حالت پیامی از طرف تلگرام برای اکانت تلگرام شما ارسال می شود که شامل کُد ورود به بخش حذف حساب است.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

با وارد کردن کُد در کادر موردنظر وارد بخش حذف حساب تلگرام می شوید.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

میتوانید در کادر خالی دلیل حذف حساب خود را نوشته و روی کلید Delete My Account کلیک کنید و حساب خود را حذف کنید.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

غیرفعال کردن حساب کاربری اینستاگرام

برای disable کردن اکانت اینستاگرام خود ابتدا از طریق وب وارد حساب کاربری می شویم. برای این کار می توانید از این لینک وارد شوید. پس از ورود به حساب وارد بخش Edit Profile شوید.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

در بخش Edit Profile گزینه Temporarily disable my account انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

بعد از ورود به بخش غیرفعال سازی حساب باید در بخش شماره اول دلیل غیر فعال کردن حساب خود را انتخاب کنید(هر کدام را انتخاب کنید مشکلی در غیرفعال کردن حساب خود نخواهید داشت) و در بخش شماره دوم گذرواژه حساب را وارد می کنید و سپس بر روی گزینه Temporarily disable my account کلیک می کنید تا حساب کاربری شما کامل غیر فعال شود.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

(اگر بعد از غیرفعال سازی حساب اینستاگرام از غیرفعال سازی حساب پشیمان شدید میتوانید حساب خود را بازگردانی کنید)

دقت داشته باشید غیرفعال کردن حساب کاربری شما به معنای غیر قابل استفاده بودن شماره تلفن همراه یا ایمیل شما برای همیشه نیست بلکه می توانید دوباره با شماره تلفن یا ایمیل موردنظر دوباره در شبکه اجتماعی موردنظر ثبت نام کنید ولی خبری از پیام ها و رسانه های حساب قبلی شما وجود ندارد و انگار که تازه وارد این شبکه اجتماعی شده اید و هیچ سابقه پیامی ندارید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

برای حذف اکانت اینستاگرام خود می توانید وارد لینک مربوط به حذف اکانت شوید. که در این صورت برای ورود به اکانت از شما (username & password) را درخواست می کند.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

بعد از وارد کردن یوزرنیم و پسورد وارد مرحله اصلی دیلیت اکانت می شویم که از ما دلیل حذف اکانت اینستاگرام پرسیده می شود.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

بعد از اینکه یک دلیل برای کار خود انتخاب کردید، از شما برای اطمینال از دیلیت اکانت، پسورد حساب شما درخواست می شود.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

در مرحله آخر بعد از وارد کردن پسورد حساب اینستاگرام خود، گزینه آخر را انتخاب می کنیم.

حذف حساب کاربری در شبکه های اجتماعی

امیدوارم مورد استفاده شما دوستان قرار گرفته باشد. هر گونه سوال یا پیشنهادی داشتید میتوانیددر بخش کامنت ها مطرح کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه از هک شدن در شبکه های اجتماعی جلوگیری کنیم ؟

علی خواجه نعمت

دانشجوی رشته نرم افزار ، علاقه مند به تست نفوذ و امنیت سایبری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا