رپورتاژ آگهی

هاست رایگان وردپرس از کجا تهیه کنم؟

اگر به تازگی با وردپرس آشنا شده اید و قصد استفاده از هاست های تست دارید و یا بنا به دلایل مختلف دیگر ممکن است نیاز به در اختیار داشتن هاست رایگان وردپرس داشته باشید. در این صورت پیشنهاد می‌کنیم که با ارائه دهندگان هاست رایگان آشنا شده و در صورت نیاز نسبت به دریافت هاست از طریق آن‌ها برای وب سایت وردپرسی خود اقدام کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

ارائه دهندگان هاست رایگان وردپرس

پیش از هر چیزی لازم به ذکر است که علی رغم رایگان بودن این هاست‌ها، محدودیت‌هایی در خصوص آن‌ها وجود دارد که باید پیش از دریافت و راه اندازی، نسبت به آن‌ها آگاهی داشته و با این آگاهی، از هاست‌های رایگان، استفاده کنید. این موضوع، بستگی زیادی به نوع انتخاب شما در طراحی و قالب سایت دارد و بسته به حجم قالب و اطلاعاتی که قرار است روی آن بارگزاری شوند، باید تصمیم گیری کنید. از جمله ارائه دهندگان هاست رایگان برای وردپرس، می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

هاست رایگان وردپرس پارس پک

هاست ابری پارس پک، این امکان را فراهم ساخته است که شما بتوانید از طریق آن، هاست رایگان برای پنل وردپرسی در اختیار داشته باشید. این هاست با 100 مگابایت فضا همراه بوده و رم 256 دارد. همین طور به اندازه 1 گیگابایت پهنای باند رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. جالب است بدانید که هر زمان مایل باشید، می‌توانید هاست رایگان خود را به نوع پولی تغییر داده و به این شکل خدمات و ویژگی‌های مربوط به آن را ارتقا دهید.

هاست رایگان وردپرسی سایت گیگفا

در وب سایت گیگفا نیز می‌توانید از خدمات هاستینگ رایگان استفاده کنید. وب سایت گیگفا، یکی از نخستین ارائه دهندگان هاست رایگان و بدون پرداخت پولی در ایران بوده و سابقه طولانی در این خصوص دارد. 200 گیگابایت پهنای باند و همین طور 5.5 گیگابایت فضای وب از مشخصات هاست رایگان وب سایت گیگفا به شمار می‌آیند.

به طور مثال اگر قصد راه اندازی یک سایت با قالب تک صفحه ای را داشته باشید، چنین هاست رایگانی، برای شما کافی است. پس از آن برای ارتقای وب سایت، راه حل ساده‌ای جهت تجاری کردن هاستینگ و ارتقای آن به پلتفرم‌های پولی و دارای قابلیت‌های بیشتر وجود دارد که به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

هاست رایگان CPANEL

وب سایت cpanel.ir، یکی دیگر از وب سایت‌های دیگر ارایه دهنده سرویس های هاستینگ رایگان و مقرون به صرفه است. در این سایت می توان انواع سرور های ایران و آلمان را انتخاب کرد. این هاست ها برای انواع دامنه های.ir و .com قابل استفاده است، هم چنین می توان این هاست ها را به هاست نامحدود ارتقا داد. پلان های مختلف این هاست شامل 3 گیگ فضای اینترنتی و یک گیگا بایت ترافیک ماهیانه است.

هاست رایگان CPANEL

هاست رایگان وردپرس freehostia

Freehostia یک وب سایت ارائه دهنده سرویس هاست رایگان است. پنلی که این هاستینگ رایگان در اختیار مشتریان قرار می دهد شامل اختصاص 250 مگا بایت فضای میزبانی و 6 گیگا بابت ترافیک ماهیانه به همراه دیتا بیس mysql و فضای 10 مگابایت برای ذخیره سازی دیتابیس می باشد.

هاست رایگان وردپرسی زدگیگ

وب سایت زدگیگ نیز هاست رایگان در اختیار کاربران قرار داده و جالب است بدانید که به جز این، می‌توانید دامنه رایگان نیز از این وب سایت تهیه کنید. 20 گیگابایت فضای وب و 200 گیگابایت پهنای باند ماهیانه، از جمله مشخصات هاست رایگان وب سایت زد گیگ محسوب می‌شوند. همین طور کاربر می‌تواند به اندازه 10 پایگاه داده MySQL در این هاست ایجاد کند. تجربه کاربری از این هاستینگ رایگان، به اندازه کافی رضایت بخش بوده و به نظر می‌رسد که برای کاربرانی که قصد راه اندازی یک وب سایت کاملا ساده و ابتدایی دارند، مناسب باشد.

هاست رایگان XZN

آخرین سایت که برای هاست رایگان معرفی می کنیم، سایت XZN.ir است. در صورت استفاده از دامنه شخصی قبل از استفاده از هاست های رایگان این سایت DNS های سایت خود ست کنید. فضای اینترنتی هاست رایگان XZN از یک گیگ تا 10 گیگ و دارای پهنای باند 100گیگابایت است. از یک تا 10 دیتابیس را در این هاست می توانید ایجاد کنید و حداکثر 10 دامنه هم برای این هاست های رایگان قابل استفاده است.

هاست رایگان XZN

مزایای استفاده از هاست رایگان

اگر چه محدودیت‌های قابل توجهی در هاست‌ رایگان وردپرس وجود دارد؛ اما برای استارت آپ‌ها یا آن دسته از کسب و کارها، اشخاص، برندها و … که قصد دارند در ابتدای کار بدون هزینه کرد، وب سایت خود را راه اندازی کرده و پس از آن برای تجاری کردن هاست خود اقدام کنند، هاستینگ رایگان، گزینه مناسبی به نظر می‌رسد. به ویژه آن که اگر این هاستینگ رایگان را از وب سایت‌های ارائه دهنده معتبر انتخاب کرده باشید؛ عملکرد به مراتب بهتری خواهند داشت.

شما چه ارائه دهندگان دیگری می‌شناسید که هاست رایگان عرضه کرده و چه تجربه‌ای از استفاده آن‌ها دارید؟ تجربیات خود در این خصوص را با ما و دیگر کاربران وب سایت به اشتراک بگذارید.

نرگس مدحی

علاقه مند به مباحث کامپیوتر و برنامه نویسی

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا