آموزش

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

چگونه برای یوتیوب و اینستاگرام محتوای بدون کپی رایت پیدا کنیم؟

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

یکی از بیشترین دغدغه های تولیدکنندگان محتوا در شبکه های مجازی، پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت میباشد. طبیعتا یکی از پردردرسر ترین موارد برای تولید محتوا، پیدا کردن صدا، موزیک و تصویر با کیفیت و رایگان است. بنابراین با یک چالش بسیار بزرگی روبرو هستیم. در ادامه به معرفی منابعی جهت دانلود محتوای بدون کپی رایت خواهیم پرداخت.

معرفی بهترین سایت های دانلود عکس استوک و وکتور رایگان

پیدا کردن تصاویر مناسب و رایگان و با کیفیت بالا کار مشکلی است، حال یک سری سایت هایی در این زمینه وجود دارند که می توانند نیاز های ما را برآورده کنند که به معرفی آنها می پردازیم.

FreePik

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

یکی از بهترین سایت ها برای دانلود عکس های استوک و وکتور با کیفیت بالا Freepik می باشد. در این سایت عکس های استوک، وکتور، آیکون و PSD در حوزه های مختلف پیدا میشود. عکس های ارائه شده توسط این سایت بیشتر برای پروژه های شخصی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.

تصاویر موجود در سایت Freepik اکثرا رایگان هستند و کپی رایت ندارند. البته تصاویر حرفه ای تری هم در این سایت برای فروش گذاشته می شود که تنها با خرید اکانت پریمیوم ماهانه می توانید به آن ها دسترسی داشته باشید.

UnSplash

معمولا هر تولید کننده محتوایی که به دنبال تصاویر استوک متفاوت برای محتوای خود باشد، محال است که این سایت را نشناسد. اگر شما هم به دنبال تصاویر استوک با کیفیت بالا و در موضوعات مختلف هستید پیشنهاد می کنم حتما از unsplash استفاده کنید.

Dribble

dribble یک شبکه اجتماعی طراحان گرافیک است که با دارا بودن بیش از 6 میلیون تصویر vector در موضوعات مختلف است که با توجه به نیازتان می توانید از آن ها استفاده کنید. از تصاویر vector بیشتر برای طراحی های فانتزی استفاده می شود.

اکثر تصاویر در این سایت دارای قانون کپی رایت هستند، اما میتوانید از اکثر برخی dribble برای تولید محتوای خود ایده بگیرید و استفاده کنید

Flicker

یکی از قدیمی ترین سایت های اشتراک عکس flicker است، و از آن میتوان به عنوان یک موتور جستجوگر عکس نام برد. شما می توانید عکس های خودتان را به اشتراک بگذارید و همینطور ،عکس های خودتان را ویرایش کنید. شرکت یاهو صاحب امتیاز این برند است، بنابراین برای استفاده از این سایت نیاز به اکانت یاهو دارید.

Picjumbo

سایت picjumbo هم یکی از بهترین سایت ها برای پیدا کردن و دانلود عکس های باکیفیت است. عکس های موجود در  picjumbo فاقد کپی رایت است. و شما با خیال راحت می توانید از آن ها، در طراحی های خود استفاده کنید.

Pexels

سایت pexels یکی از بزرگترین سایت های دایرکتوری عکس های رایگان است. این سایت شباهت بسیاری به سایت Unsplash دارد که در آن تصاویر استوک و رایگان با کیفیت بالا را به اشتراک می گذارد.

Reshot

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

سایت reshot هم منبع عظیمی از تصاویر استوک رایگان است. تصاویر موجود در این سایت کاملا رایگان هستند. و بدون ذکر منبع در طراحی های تجاری، نیز می توانید از آن ها استفاده کنید.

FreeStocks

سایت freestocks هم سایتی فوق العاده کاربردی،برای دانلود عکس های استوک، باکیفیت به صورت اورجینال در موضوعات مختلف است. تمام تصاویر موجود در این سایت کاملا رایگان و بدون کپی رایت هستند.

FreeImages

وب سایت freeimages نیز یکی از قدرتمندترین و قدیمی ترین سایت ها برای جستجو و دانلود عکس ها با کیفیت FullHD می باشد. با عضویت در آن می توانید تصاویر خود را به اشتراک بگذارید و با طراحان گرافیک سراسر دنیا نیز در ارتباط باشید.

معرفی بهترین سایت های دانلود افکت های صوتی برای تولید محتوا

بیشتر اوقات ما دنبال موزیک مناسبت برای کلیپ ها و ویدیوهای خود می گردیم. شاید منبع مناسبی برای پیدا کردن موزیک بدون کپی رایت و رایگان نداشته باشیم. در ادامه تعدادی از سایت های معروف برای پیداکردن محتوای بدون کپی رایت را معرفی می کنیم که بالاخص تدوینگران می توانند برای تولید محتوای خود استفاده کنند.

SoundBible

وب سایت SoundBible  بالغ بر 2000 صدای رایگان دارد که تحت مجوز Creative Commons می باشد. اگر می خواهید از یک جلوه صوتی استفاده کنید که برای اهداف تجاری باشد، می توانید بر روی صداهای بدون حق امتیاز کلیک کنید. این یکی از معدود وب سایت هایی است که می توانید بدون ایجاد حساب کاربری یا ورود به سیستم، می توانید صداها را دانلود کنید و در پروژه های خود از آن ها استفاده کنید.

FreeSound

وب سایت FreeSound یک پایگاه داده بزرگ برای تلفن های موبایل است که تحت مجوز Creative Commons می باشد. شما حق استفاده از این افکت های صوتی در پروژه های تجاری را ندارید و فقط در پروژه های شخصی خود می توانید از آنها استفاده کنید.

SoundEffectsPlus

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

در SoundEffects + شما بیش از 5000 جلوه صوتی رایگان را پیدا می کنید که توسط تیمی از متخصصان صوتی ضبط، طراحی و تولید می شوند. موزیک های تولید شده توسط این سایت رایگان و بدون کپی رایت هستند که می توانید از آنها در پروژه های خود استفاده کنید.

SoundJay

وب سایت SoundJay چند صد صدا دارد که همگی آنها کاملاً رایگان است. شما میتوانید بدون نیاز به ثبت نام و لاگین آن ها را دانلود کنید. همچنین این صداها از کیفیت خوبی برخوردار هستند، عمده کیفیت آنها استریو ۱۶ بیتی 44.1 کیلوهرتز یا استریو  16 بیتی 48 کیلوهرتز می باشند.

Flash Kit Sound FX

وب سایت FlashKit Sound FX دارای چندین هزار جلوه صوتی برای توسعه دهندگان فلش است. یکی از مزیت های خوب این سایت، دانلود تمامی فایل ها بدون نیاز به ثبت نام یا ورود به سایت است. فرمت فایل های صوتی این سایت تماما MP3 می باشد.

معرفی بهترین سایت های دانلود فوتیج های ویدیویی خام برای تولید محتوا

حال جدای از عکس و فیلم، معمولا فوتیج های آماده برای ساخت کلیپ یا ویدیو خیلی اهمیت دارند. بنابراین این فوتیج ها را از کجا باید پیداکرد؟ در ادامه این مقاله از کالی بویز چندین وب سایت برای پیدا کردن فوتیج های آماده و بدون کپی رایت معرفی می کنیم که برای تدوینگران می تواند کار آمد باشد.

Videvo

پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوا

Videvo یک سایت فیلمبرداری رایگان است که به صورت هفتگی فیلم های رایگان با کیفیت و جدیدی را بارگذاری می کند. تنوع ویدیوهای این سایت خیلی زیاد میباشد، از قبیل طبیعت، مناظر شهری، تایم لپس و غیره. همچنین می توانید پس زمینه جلوه های دیداری، و موارد مشابه را دانلود کنید.

Distill

وب سایت Distill بهترین مجموعه فوتیج های رایگان استوک و با کیفیت بسیار بالا برای دانلود قرار داده است. اگر چند فیلم خلاق دارید که می خواهید کل دنیا آن را ببینند، تنها با ساخت یک حساب کاربری می توانید فیلم های خود را در وب سایت ارسال کنید.

Distill یک پیشنهاد ویژه نیز برای اعضای خود دارد که با وارد کردن ایمیل خود و ایجاد اشتراک رایگان، این وب سایت ماهانه حدود 10 ویدیو با کیفیت HD، برای ایمیل شما ارسال میکند! که قطعا اگر تدوینگر حرفه ای باشه به کارتان می آید.

Life Of Vids

یکی از بهترین منبع فوتیج های رایگان، بی شک همین سایت است! در حال حاضر بیش از ۲۰۰ فیلم با کیفیت و رزولوشن در این سایت وجود دارد. خوشبختانه هیچ محدودیتی برای کپی رایت وجود ندارد. کافی است هر آنچه که برای کار خود نیاز دارید را رایگان دانلود و استفاده کنید. این وب سایت برای خدمات خود نیاز به هیچ گونه عضویت و اشتراکی ندارد.

Vimeo

به احتمال زیاد اسم Vimeo را زیاد شنیده اید. وب سایت بزرگی که فیلم های کوتاه با کیفیت HD قرار می دهد و جایی که افراد خلاق فیلم های خودشان را منتشر می کنند. در حال حاضر بیش از 19000 عضو و بیش از 255 فیلم رایگان در دسترس عموم قرار دارند. البته ناگفته نماند برای استفاده از ویدیو های premium باید اشتراک تهیه کنید.

Pond5

وب سایت Pond5 یک سرویس قدیمی است که بیش از 10000 فوتیج ویدئویی رایگان دارد. همه این ها تحت عنوان Public Domain هستند که به معنای کاملا رایگان و در دسترس عموم هستند. اگرچه با وجود قدیمی بودن این فوتیج ها باز هم میتوان از آن به عنوان یک منبع فوتیج های ویدیویی در تدوین استفاده کرد.

نتیجه گیری

با این حال امروزه منابع بسیاری وجود دارند که محتوای رایگان و با کیفیت در اختیار کاربران قرار می دهند. اما لیست وب سایت هایی که از ابتدای مقاله تا به حال معرفی کردیم جزء معروف ترین منابع هستند. اگر منابع دیگری می شناسید که می تواند در جهت تولید محتوا مفید باشد می توانید در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید: معرفی 10 ایده پولساز در اینترنت

امتیاز ۵ از ۵ – ۴ رای
پیدا کردن محتوای بدون کپی رایت برای تولید محتوادر حال ثبت رای

‫8 دیدگاه ها

  1. سلام اگه از عکسای پینترست برای تامنیل ویدیو استفاده بشه کپی رایت میخوره؟البته من ی ماه میشه استفاده کردم و اخطاری نگرفتم تا الان،راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. امکانش هست از ویدئو و عکس های پینترست در اینستاگرام استفاده کنم یا کپی رایت میخوره اونجا هم

    1. سلام
      اگه برای برند خاصی باشه مشکلی پیش نمیاد.
      همچنین باید روی موزیک ها دقت کنید چون اینستاگرام بیشتر روی موزیک حساس هست.

      1. سلام برای ایده کتابخوانی در یوتیوب
        چطوری میتونم کتاب های بدون کپی رایت پیدا کنم

        1. سلام
          میتونید از برخی کتابخانه‌های آنلاین مجازی استفاده کنید که کتاب‌هایی را به صورت رایگان و بدون کپی رایت ارائه می‌دهند. برخی از معروف‌ترین مثال‌ها شامل Project Gutenberg و Open Library هستند. این وبسایت‌ها مجموعه‌ای از کتاب‌های عمومی و کتاب‌هایی که حق نشر آن‌ها به پایان رسیده است را ارائه می‌دهند.

  3. میتونیم فیلمای پینترست رو بذاریم یوتیوب یا کپی رایت میخوره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا