سیستم عاملموبایل

10 دلیل که باعث هنگ کردن گوشی موبایل می شود

علت هنگ کردن گوشی ها و راه حل رفع آن ها

امروزه گوشی های موبایل بسیار پرطرفدار و مهم هستند و همین موارد باعث شده که هر روز شاهد اوج گرفتن این تکنولوژی باشیم که هم میتوان به رشد نرم افزاری و هم سخت افزاری این تکنولوژی اشاره کرد، طبیعی است که گوشی ها بعد از مدتی استفاده شروع به هنگ کردن کنند و برای مصرف کننده خود آزار دهنده شوند. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چه مواردی باعث هنگ کردن گوشی موبایل شما میشود و چگونه میتوان از این موارد جلوگیری کرد؟

10 دلیل که باعث هنگ کردن گوشی موبایل می شود
هنگ کردن گوشی موبایل

1. داغ شدن گوشی موبایل

حرارت یکی از بدترین دشمنان سخت افزار گوشی موبایل شماست، یک گوشی وقتی در معرض حرارت داخلی (ناشی از پردازش داخلی) یا خارجی قرار بگیرد باعث میشود که سخت افزار آن به درستی کار نکند و به پشتوانه آن سیستم عامل و نرم افزار ها هم موجب کندی و بروز مشکل میشوند.

راه حل:  سعی کنید از گارد های ضخیم استفاده نکنید، یا ترجیحا از گارد های نازک استفاده کنید. گوشی موبایل را زیر آفتاب شدید یا مکان بسیار گرم قرار ندهید که علاوه بر مشکلاتی مانند هنگ کردن به عمر باتری موبایل شما صدمه بسیاری می زنند.

2. وجود برنامه های مخرب

برنامه هایی وجود دارند که میتوانند به گوشی شما صدمه بزنند و کار زیادی از گوشی شما بکشند و همین امر باعث میشود که هنگ کردن در گوشی شما زیاد بشود، این برنامه ها میتوانند برنامه های مخرب باشند که با این هدف ساخته شده اند که عملکرد گوشی شما را مختل کنند یا در حال جاسوسی از اطلاعات شما باشند و این کار آن ها باعث میشود که عملکرد گوشی شما ضعیف شود و احتمال هایی هم وجود دارد که برنامه هایی در گوشی شما نصب هستند که دارای باگ هایی اند که از گوشی شما بیش از حد کار بکشند و موجب کندی در آن شوند.

راه حل: از آنتی ویروس های معتبر و قوی استفاده کنید و سعی کنید دائم گوشی موبایل تان را با آنتی ویروس اسکن کنید تا از وجود برنامه های مخرب آگاه شوید. برنامه های گوشی خود را دائما به روز نگه دارید تا اگر دارای باگی هستند بتوانید از نسخه جدید و سالم آن استفاده کنید.

3. مشغول شدن حافظه رم

گوشی های موبایل مانند همه کامپیوتر ها از حافظه های رم (Memory) برخورددار هستند که به صورت موقت اطلاعات برنامه های باز را در خود ذخیره و سپس پاک میکنند و هنگامی که برنامه های زیادی در پس زمینه گوشی شما در حال فعالیت باشند حافظه رم گوشی شما مجبور به حفظ اطلاعات موقت این برنامه ها است و باعث مشغول شدن فضای آن میشود که به همین دلیل گوشی موبایل شروع به هنگ کردن میکند.

راه حل: مدام با نرم افزار های خالی کننده حافظه رم، حافظه رم گوشی خود را خالی کنید و از مشغول شدن آن جلوگیری کنید (که در گوشی های نسل جدید در خود سیستم عامل چنین برنامه هایی وجود دارد که توصیه میشود از برنامه خود سیستم عامل استفاده کنید). از باز کردن چندین برنامه در پس زمینه خودداری کنید و به اندازه حافظه رم گوشی از آن کار بکشید.

4. پر شدن حافظه دائمی گوشی

وقتی حافظه دائمی گوشی شما پر میشود طبیعی ست که گوشی شروع به کندی و هنگ کردن میکند که این مشکل با اضافه کردن حافظه جانبی حل نخواهد شد و حافظه دائمی (داخلی) گوشی شما همیشه باید از فضای خالی بهره مند باشد که در غیر این صورت با کندی های بسیاری مواجه خواهید شد.

راه حل: سعی کنید اطلاعات خود را هر مدت به کامپیوتر شخصی یا حافظه ابری خود انتقال دهید و آن ها را از گوشی خود پاک کنید تا فضای خالی دورن گوشی بیشتر شودو از به همراه داشتن اطلاعات غیر مهم خودداری کنید.

5. به روز نبودن سیستم عامل

به یاد داشته باشید که سیستم عامل ها همیشه دارای نقص هایی هستند که به مرور توسط شرکت سازنده رفع شده و در اختیار شما قرار میگیرد و گاهی اوقات ممکن است کندی گوشی شما به دلیل یک نقص یا باگ در سیستم عامل باشد که با به روز نگه داشتن میتوانید از مشکلات فراوانی همچون کندی خلاص شوید.

6. روشن بودن قابلیت های بی استفاده

خاموش کردن گزینه هایی در گوشی همراه که استفاده نمیشوند تاثیر بسیار زیادی در کارایی و پردازش آن دارد، برای مثال وقتی که به گزینه Location احتیاجی نداریم لازم نیست آن را روشن نگه داریم یا وقتی از شبکه وای فای استفاده نمیکنیم هیچ لزومی ندارد وای فای گوشی شما روشن باشد و پردازش بی مورد آن موجب شود دستگاه شما کند شود

7. روت (Root) بودن گوشی همراه

وقتی گوشی همراه شما روت بشود به این معنی است که شما به تمامی فایل های گوشی دسترسی دارید حتی فایل های سیستم عامل. همچنین روت شدن گوشی شما موجب میشود که دستگاه شما آپدیت نشود و به مرور به مشکلاتی از قبیل کاهش سرعت پردازش گوشی بر خواهید خورد.

8. استفاده از گوشی میان رده

همیشه گوشی های میان رده از گوشی های پرچمدار یک برند ارزان تر و کم کیفیت تر هستند و با ظاهر های فریبنده مشتری ها را متقاعد میکنند که آن ها را خریداری کنند ولی اکثر مشتری ها نمیدانند که ارزان بودن یک گوشی میان رده به دلیل ضعف در سخت افزار و پایین بودن آن از نظر کیفیت است و همیشه بهترین قطعات و بالاترین کیفیت در گوشی های پرچمدار یک برند هستند زیرا پرچمدار ها هستند که در بازار با هم رقابت میکنند و هر روز توسط عموم مقایسه و آزمایش می شوند.

9. ریست نشدن گوشی بعد از مدت ها استفاده

یکی از مهمترین دلایل کندی و هنگ کردن گوشی ها ریست نشدن گوشی بعد از مدت های زیاد است که شخص مصرف کننده تقریبا پس از یک سال شاهد هنگ کردن یک گوشی موبایل می شود و دلیل آن استفاده بلند است که موجب میشود سیستم عامل از نظم و دقت اولیه خود خارج شود که نیازمند یک ریست کامل است تا به حالت اولیه خود باز گردد و این امر برای تمام گوشی ها صدق میکند و امری بسیار طبیعی است.

10. بالا بودن آپ تایم (Up Time) گوشی

آپ تایم به معنی زمان روشن بودن دستگاه می باشد، وقتی یک دستگاه بیش از حد روشن باشد طبیعی است که دچار کندی و کاهش سرعت پردازش میشود به همین دلیل بعضی اوقات میتوانید گوشی خود را خاموش و روشن کنید تا بتوانید سرعت آن را دوباره بالا ببرید.

امیدوارم از این مطلب لذت کافی را برده باشید.

همچنین بخوانید: تامین امنیت اندروید با رعایت نکاتی ساده

منبع
crazytechtricks

علی خواجه نعمت

دانشجوی رشته نرم افزار ، علاقه مند به تست نفوذ و امنیت سایبری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا